Розово прасенце и касичка ръчна изработка

От Фантима Иванова 04/02/2019 0 Коментари Подаръци и празници,Handmade творчество,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Розово прасенце и касичка ръчна изработка, подходящи за детски подарък. Уникална комбинация от два взаимно допълващи се продукта за деца.

Розово прасенце от плат

Текстилна декоративна играчка розов Прасчо, която може да се закачи или да стои подпряна на друга твърда повърхност. Главичката е прикрепена към тялото и отзад до опашчицата еима добавена панделка, която е закачване. Прасенцето има две карченца, а муцунката е направена с две копченца и очички с черен конец.

Весел и забавен, розов Прасчо може да се използва за декорация на дома, на детската стая, за аранжиране на витрини в търговски обекти за детски стоки, детски центрове, детски градини и др. Може да се използва за игра и гушкане от децата, тъй като няма дребни елементи.

 

Играчката е изработена от 100 % памучни платове и силиконова вата с гарантирано качество и произход, подходящи за ръчно и машинно пране при 30 - 40 градуса.

Дървена касичка с Прасенце
 

Ръчно декорирана, Дървена Касичка Прасчо е част от Детската колекция с продукти Decorra Kids "Специално за теб!", която успешно се съчетава с други артикули изработени от същия или от друг материал, но с една обща тема. Дървена Касичка Прасчо е весела декорация за детската стая, както и забавен начин да се научат малчуганите да ценят парите като ги спестяват. Този детски сувенир е декориран чрез техника декупаж от всички страни с изключение на дъното, което е боядисано с безвредна червена боя. Благодарение на финото лаково покритие почистването на детската касичка става лесно и бързо само с влажна кърпа.
 

Дървена детска Касичка Прасчо е атрактивен и интересен Handmade подарък за дете, както за момиче, така и за момче по случай рожден ден, имен ден, Коледа, Нова година и друг повод.

Handmade детската касичка прасенце
може да се комбинира с други продукти с прасенце като например мека играчка от плат, сапун, квилинг картичка и др. Можете да избирате между материи, да съчетавате продуктите по свое желание, да направите една своя продуктова комбинация и завършен комплект.

Авторски текст:
Фантима Иванова

 

Loading...