Семейство Кактуси - плетени кактуси, калъф за книга, разделител и ключодържател

От Фантима Иванова 14/09/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Декорация, Идеи,Домашен декор,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Мода, БИЖУТА за жена,

Семейство Кактуси - плетени кактуси, калъф за книга, разделител и ключодържател е уникална идея за подарък ръчна изработка. Когато разработвахме цялата концепция с тема кактуси не сме предполагали, че ще се получи толкова харесвана.
 

Истината е, че всеки един плат преди да се изработи на конкретен продукт, си има своите красиви форми и детайли. Но когато от плата с кактуси изработихме клъч портмонето останахме изключително доволни от резултата.
 

След това експериментирахме с изработката на подвързията за книга кактуси, за декорация на която използвахме леко резедаво бордюрче от едноцветен плат и различни пластмасови копченца. Резултата определено беше добър.
 

Подвързията за книга е много нежна, мека и добре прилепва към книгата или тефтера. С платнената подвързия кактуси можете да облечете дори и тетрадка, която е с формат А5 - 150 х 210 мм. Закопчаването на подвързията е с объл ластик, което е много лесно и удобно. Благодарение на вградения книгоразделител от тъмно зелена панделка, лесно ще се отбелязва страницата, до която сте стигнали.
 

И все пак, за онези от Вас, които харесват подвижния разделител от плат, направихме и разделител за книга кактуси. Така постепенно в рамките на часове, създадохме едно семейство кактуси.
 

Верни на себе си с форма на сърце скроихме и ушихме един ключодържател кактуси, който може да краси дамската чанта или детската раница ако се закачи отстрани.
 

Продължихме да работим, така че семейство Кактуси - калъф за книга, разделител и ключодържател, вече имаше нови членове.
С мека преждичка изплетохме два кактуса, които не само, че имат впечатляващ вид, но и нямат остри бодли. Кактусите са красива декорация за дома. Могат да се поставят на прозореца и да го красят, а също така са нестандартно и модерно решение за дамски букет.
 

Идеята с тема кактуси за кратко време стана любима и на нас и на голяма част от вас. Ето защо в последствие създадохме специална линия от Арттийн бижута, които са в зелено и чудесно се вписват в темата кактуси. За тях обаче ще разкажем друг път.
 

При изработката на всички продукти с код кактуси за пълнеж използвахме силиконова вата, висококачествени платове, като ви даваме гаранция за здравината на шева. Прането на ръка или в пералня може да става при 30 - 40 градуса и след това да се глади в умерена температура на ютията.
 

Семейство Кактуси - плетени кактуси, калъф за книга, разделител и ключодържател са напълно самостоятелни продукти, които могат да се закупят поотделно или в желана комбинация, както и да се направи персонализация на подвързията кактуси.
 

С грижа за Вас създадохме и специална картичка-плик за пари кактуси, за да улесним и завършим напълно идеята на подаръка.
 

За поръчки, срока за изработка е 5 - 7 работни дни.

Можете да поръчате или попитате за цени на:  sales@decorra.eu

Авторски текст и презентиране на Семейство Кактуси - плетени кактуси, калъф за книга, разделител и ключодържател:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

 

Остави коментар

Loading...