Сгъваем бебешки повивалник лилаво бухалче, панер за детски принадлежности и бухалче

От Фантима Иванова 22/10/2018 0 Коментари Домашен декор,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Кръщене, БЕБЕ подаръци,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

На гости на детски магазин Зарафа, Варна, си говорим за детската колекция с тема лилаво бухалче - сгъваем бебешки повивалник лилаво бухалче, панер за детски принадлежности и бухалче. Красиви, меки и напълно безвредни за здравето на моето бебе и на моето дете, детски аксесоари, които използвах при отглеждане на дъщеря ми.

Благодарение на това, което натрупах като опит по време на майчинството и трудности като майка, разработихме тази колекция за удобство на майките и модерните родители.

 
Весело килимче водопромокаемо, с апликирана главичка на бухалче, подходящо за смяна на памперси, игра на вън, смяна на дрехите, масаж и др. бебе активности. Като част от детската Колекция Decorra Kids Baby тази текстилна памучна постелка гарантира удобство на ползване и дълготрайна употреба.
 
В долната част са разположени прибиращи се на вътре двойка странични джобчета с ширина 16 см. и максимална височина 20 см. В отворено положение джобчетата имат преобладаваща лилава визия, а когато се затворят са жълти. Габаритни размери на мобилния повивалник - килимче: ширина с отворени джобове 77 см., ширина на игралната площ 41 см. и височина 65 см. Наситените цветни фигури на животни - мечета, жирафче, кит и числа забавляват бебето и провокират неговата активност.
 
Килимчето повивалник е изключително подходящо за периода, когато бебе се приучава към изправяне на главичката. В сгънат вид повивалника прилича на текстилна чанта с дръжка + декоративно цвете. Размерите са 41 х 22см. и позволяват носене в ръка или прибиране в бебешката чанта.
 
Свеж, ръчно изработен в приятни лилави тонове, Детски несесер, портмоне от плат има множество джобчета и специално отделение с прозорче за изваждане на мокрите кърпи. От лявата страна, несесера има общо 5 джобчета с различни размери и велкро лента на сгънатата част за закачване на залъгалка или биберон. Двете основни джобчета в ляво са с дълбочина 16 см. и височина 13 см., а над тях джобчета са с дълбочина 11.5 см. и височини 6 см., 14 см. и 6 см. В сгънато положение несесера е с размери 20 х 26 см.
 
Бухалчето от плат е съобразено с възможността да се постави в детската количка. Служи за игра, а после за декорация на детската стая.
 
Панерът за памперси е изработен от 100 % памучни платове с преобладаващ лилав цвят. Висококачествена ръчна изработка с гаранция за дълготрайна употреба, практичност, удобство и функционалност. След като детето порасне, вместо за пелени, панера може да се използва за съхранение на дребни аксесоари и играчки.
 
Авторски текст Сгъваем бебешки повивалник лилаво бухалче, панер за детски принадлежности и бухалче:
 
Фантима Иванова
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 
гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 
Facebook
 

Остави коментар

Loading...