Снежна приказка шейкър Коледна декорация снежен човек и картичка

От Фантима Иванова 13/11/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Декорация, Идеи,Домашен декор,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Подаръци, КОЛЕДНИ ИДЕИ,

 

Уникална ръчно изработена снежна приказка - шейкър Коледна декорация снежен човек и картичка с дантела. Бутиков мастър клас подарък за Коледа и Нова година ръчна изработка.

Снежна приказка от Decorra HandMade - шейкър декорация - прозрачна топка с изкуствен сняг, вградена зимна картина със снежен човек, заскрежени, блестящи елхички и падащи снежинки + картичка.

Триизмерни детайли и висококачествена ръчна изработка на:

1. Дантелена Коледна картичка Снежен човек има квадратна форма, етажиран снежен човек и елхчки. Картичката стои самостоятелно, без опора отзад и се предлага без хартиен плик. По желание към коледно-новогодишната картичка може да се добави картонена кутия. Благодарение на тази ръчно изработена и декорирана с много вдъхновение картичка, ще впечатлите всеки, на който я подарите.

Подаръкът ще се превърне в изкуство, защото картичката има уникална визия, дантелена рамка като снежинка и оживява на погледа.
Размери: 14 х 14 см.

2. Прозрачна Коледна топка със Снежен човек е Мастър клас на идея за подарък по случай Коледа и Нова година, част от колекцията Decorra Christmas. Благодарение на тази ръчно декорирана прозрачна топка ще направите уникален подарък на всяко дете или на семейство. Прозрачната сфера се отваря и във вътрешната част се намира обемната декорация със снежен човек. Уникална визия, атрактивен Коледен или Новогодишен подарък ръчна изработка.

Прозрачна Коледна топка със Снежен човек има кръгла форма, етажиран снежен човек и елхчки. По желание може да се добави картонена кутия. Диаметър на топката: 14 см.

Освен изображението със снежния човек вътре можете да сложите и Ваша снимка. Прозрачната Коледна топка има червена панделка и може да се закачи или да се постави върху подходяща основа. Шейкър ефекта на декорацията е постигнат със изкуствения сняг, който е на дъното на сферата. Оригинално съчетание на техниката лепене, декорация и рисуване на елементи с помощта на хоби материали върху бял картон.

При изработката на картичката и вътрешната декорация на сферата не е използвана дизайнерска хартия и кръглата вложка със снежен човек е мастър клас на хартиено изкуство и рисуване с хартия и картон. Всички елементи са изрязвани със специални шаблони и след това са постигнати снежните ефекти и зимна прелест. 

Авторски текст и и презентиране на Снежна приказка шейкър Коледна декорация снежен човек и картичка:

Фантима Иванова
E-mail: sales@decorra.eu

www.decorra.eu
гр. Варна бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/
 

Остави коментар

Loading...