Луксозен сватбен албум за младоженци ръчна изработка

От Фантима Иванова 08/08/2018 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,СВАТБЕНИ идеи за подарък,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Луксозен сватбен албум за младоженци ръчна изработка, напълно съобразен с желанията на клиента. Когато създавахме тази красива разработка, изхождахме от своя професионален опит и предпочитания на клиента за дизайнерската хартия и персонализацията на корицата. В едно с всички изисквания, създадохме проект, който впечатлява с:
 

- компактните размери, които съобразихме с масовия формат снимки 9 х 13 см. Целта на размерът на албума е да може да се постави вертикална или хоризонтална снимка в комбинация с празно място, на което да изпъкне нежността на дизайнерската хартия и да има допълнителни джобчета за поставяне на конкретни послания към младото семейство и множество места не само за залепяне на снимки, а и за други варианти - джобчета, ъгълчета и др. начини. Колкото повече сватбени снимки се съберат в албума, толкова по-добре.
 

- декорацията на корицата на албума е направена по такъв начин, че придава изящество, красота и стил. Обемна на вид и 100 % ръчна изработка декорацията на корицата на луксозния сватбен албум в никакъв случай не пречи на разлистването и няма опасност да се повреди и смачка, независимо от това, че е обемна.
 

- техниките на изработка, които използвахме са максимално разнообразни и съобразени с параметрите на заданието и проекта. Всичко това, в едно с нашата фантазия и професионализъм, превърна този луксозен сватбен албум в една уникална и бутикова разработка. Благодарение на различните сгъвки, картонени вложки, скрити джобчета, дантелени орнаменти и декорации с перлен картон, албума за сватба има празнично излъчване, нежност и тържественост.
 

- материалите, които използвахме - картон, дизайнерска хартия със сватбена тема, декоративни цветя, богата и пухкава дантела за обличане на външната корица, сатенена панделка за затваряне на албума и всички перли са на утвърдени брандове на пазара и гарантират дълготрайната употреба и живот на изделието.
 

Ние държим на качеството и никога не правим компромис с него. Когато работим по даден проект не щадим сили, време енергия, за да дадем най-доброто от себе си, а на Вас оставяме да прецените дали сме успели.
 

Луксозен сватбен албум за младоженци комбинирахме с експлодираща кутийка за поставяне на допълнителна парична сума и вертикална сватбена картичка, с обемна визия и шейкър техника на изработка.

По задание може да се разработят други сватбени линии от продукти, както и други размери на сватбен албум в комбинация с други допълващи сватбени подаръци и сувенири, както и уникални картички с различни техники на изработка като например техника Пергамано, шейкър ефект, обемна 3D визия, както и други варианти.
 

Авторски текст и презентиране Луксозен сватбен албум за младоженци ръчна изработка:
 

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/
 

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=5t2eYwE_BVM&feature=youtu.be

 

Остави коментар

Loading...