Свещ елха ръчна изработка. Топлина и уют в празнината нощ

От Фантима Иванова 30/11/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Декорация, Идеи,Домашен декор,Подаръци, КОЛЕДНИ ИДЕИ,

Свещ елха ръчна изработка. Топлина и уют в празнината нощ

Ръчно изработена, Свещ Елха е интересно решение за декорация на празничната маса за Коледа или Нова година. Изработена във форма на елха, тази свещ ръчна изработка носи настроение и усещане за празник. 

Подходяща е за украса на празничната маса, за декорация на витрини в магазини за продажба на продукти Home Decor, порцелан, сервизи, аранжиране на магазини, ресторанти, заведения за бързо хранене, бистра и др.търговски обекти. Създава атмосфера на топлина и уют при горене когато се постави на маса, шкаф, секция и др. места у дома, в заведение, офис, СПА център, хотел и др.

 

Свещ Елха е оригинална хендмейд идея за Коледен подарък на близки, приятели или роднини и може да бъде превърната в нещо по-голямо ако я комбинирате с продукти с коледна тематика като албум за снимки, картичка с техника квилинг, ръчно изработен сапун, облечен с вълна по метода на плъстенето, деко пано елха, висулка от МДФ, текстилна елха за декорация, коледни фигури от плат и др.
 

Важно!

Не поставяйте свещта в близост до лесно запалими предмети и материали, на течение, в близост до климатик, до отоплителни уреди или до отворен прозорец. Когато решите да загасите свещта можете леко да
потопите фитила в разтопения парафин на легенчето и така ще избегнете момента с изпушването и лошата миризма.

Имайте предвид, че при гасенето фитила става много крехък и може по невнимание да бъде счупен. Ако свещта дълго време не е горяла фитила може да се замърси и след това да изкапе при запалването или да гори лошо.

 

Свещ елха ръчна изработка. Топлина и уют в празнината нощ е една лесна идея, благодарение на която излъчването на дома ще се промени на 100 %. Няма по-приятно от това, в домашна обстановка да бъдете със своите близки, приятели и роднини и да се радвате на пламъчетата на свеща, докато разговорите вървят въодушевено, а цялата Коледна обстановка е предразполагаща.
 

Размерите на свещ елха с контур или леко ръбче отстрани са 8 х 6 см., при височина 3 см., малко по-големи от тези на другият модел, които са 7х 6 см., в. 2.5 см.

При интерес тази Коледно - Новогодишна свещ може да се съчетае в много тематични линии, идеи за декорация и подаръчни решения. Ето и някои от тях:

1. комплект свещ елха с коледна картичка и детайл с елха - зелена, заскрежена или с играчки украсена;

2. комплект свещ елха с Коледен албум за снимки - малък вариант или голям семеен албум;

3. комплект свещ елха с подложки за сервиране, Коледен панер за лакомства, подложки за хранене;

4. комплект свещ елха с тиха Коледна книжка коледни символи и игри:

5. комплект свещ елха с текстилна елха от плат във вид на сувенир или декорация;

6. комплект свещ елха с декоративно дървено пано за стена или друг дървен сувенир, играчка за елха с бродерия и др.

Авторски текст и презентиране на Свещ елха ръчна изработка. Топлина и уют в празнината нощ
Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/:
 

Loading...