Тематични мини детски албумчета за снимки ръчна изработка

От Фантима Иванова 01/02/2019 0 Коментари Подаръци и празници,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Тематични мини детски албумчета за снимки ръчна изработка, направени с малки размери, за да не заемат място при съхранение и да може да се направи желана колекция.  Една линитирана серия от Тематични мини детски албумчета за снимки, всяко от които има джобче с малки подвижни тагчета, закопчаване с магнитче и интересен дизайн. Отлично решение за детски подарък с повод и без повод!

Всяко мини детско албумче е 100% ръчно изработен детски артикул за момче. Размерите са съобразени с възможността да се залепят снимки с формат 9 х 13 см., които да се комбинират с празни места за изписване на някякво заглавие или дата. Приблизителния брой снимки е 6 бр. Благодарение на малките картонени тагчета с дизайнерска хартия ще можете да добавите кратък текст или бележка, свързани с отглеждането и израстването на вашето малко момченце. По този начин като си записвате някои моменти от отглеждането му, един ден ще имате едни скъпи и запомянщи се моменти.

Всяко Тематично мини детско албумче за снимки е проектирано, разработено и декорирано на ръка с гаранция за качество на изработката и използваните материали. Бебешки албум за момче е част от Колекцията продукти Decorra Kids и успешно може да се съчетае с други детски или бебешки артикули за момче. Вънтрешните страници са направени тип хармоника, а местата за снимките са отбелязани с помощта на специални прорези. Закопчаването на капачето на албума става с помощта на малко магнитче и когато се затвори албума наподобява на малка чантичка. Размери на албумчето:  дължина 15 см., височина 12 см.
 

Тематичните мини детски албумчета за снимки са атрактивен и запомнящ се начин да се съхранят важните и незабравими моменти, свързани с детското израстване, имащи сантиментална стойност при отглеждането. Един атрактивен и луксозен хендмейд подарък по повод кръщене, раждане, рожден ден, имен ден или друг повод. 100% ръчна изработка с твърди корици, джобче с таг-етикети, създадени от луксозна дизайнерска хартия с тема бебе момче и нежна панделка. Това мини съкровище е оригинален Handmade подарък за бъдещата майка, младо семейство, внуче, племенник, роднина и др.
 

Уникална ръчна изработка на Тематични мини детски албумчета за снимки чрез техника лепене и декориране. При нареждането на снимките можете да използвате специални ъгълчета вместо лепило, които ще ви позволят да експериментирате с дизайна по страниците.

Мини детски албум за бебе момче  може да се комбинира с други продукти, изработени със същите материали, или други материали, с близка тема, цветове, предназначение и функции като бебешка кутийка за съкровища за момче, мини кутийка за кръщене, картичка за бебе момче, текстилна интерактивна книжка бебе момче, занимателно кубче от плат, кукла бебе ангелче момче, мини синьо меченце и др.

 

Авторски текст и презентиране на Тематични мини детски албумчета за снимки:

Фантима Иванова
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade (магазин за подаръци Декора Варна)

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/
 

Loading...