Текстилен дамски клъч с място за телефон и огледало

От Фантима Иванова 04/02/2019 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Мода, БИЖУТА за жена,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Текстилен дамски клъч с място за телефон и огледало е авторски дамски аксесоар и мини вариант на чанта от плат сини рози. Един елегантен дизайнерски портфейл - чанта за ръка от плат памук - полиестер с Винтидж сини рози. Неповторим подарък за жена, който впечатлява със своята комбинативност и практичност.


Като част от продуктовата колекция Decorra Lady "Специално за теб!", Дамски клъч с огледало и джоб за телефон е впечатляваща комбинация на няколко артикула в един - портмоне, визитник, мини дамска чанта за ръка, несесер с подвижна дръжка, джобно огледалце и странично отделение за очила, телефон, цигари, ключове, носни кърпички и др. Дамски клъч с огледало и джоб за телефон е стилен моден аксесоар, който успешно може да се използва от всяка девойка и жена. Има изразена функционалност, практичност и компактни размери в сгънат вид - 12 х 21 см.
 

Текстилен дамски клъч с място за телефон и огледало се обслужва лесно и бързо с помощта на ципове и велкро лепенки. Безопасността на съдържанието е гарантирана при носене в ръка или закачване на дръжката на дамската чанта ако в момента не е на ръката. Телефонът е откриваем още при първото позвъняване, а огледалцето позволява лесно гримиране по всяко време на деня. Клъч портфейлът е ръчно изработен от висококачествени материали, фина силиконова вата и 100 % гаранция за здравина на шева. Има дълготрайна Soft употреба и безпроблемно пране. Уникален хендмейд подарък за всяка жена.
 

Текстилен дамски клъч с място за телефон и огледало сини рози има следното вътрешно разпределение: две отделения с цип от лявата страна и размери 20 х 9 см. На един ред под тях има джобчета с ширина 7,5 см. и дълбочина 5,5 см. От дясната страна има джоб 10 х 10 см. с огледало върху него, диаметър 4 см.

Под огледалото има още 2 джобчета с ширина 10 см. и дълбочини 5,5 см. и 7 см. Закопчаването на портмонето става с помощта на велкро лепенка. Кокетно и практично, Дамски клъч с огледало и джоб за телефон Винтидж сини рози има външен джоб за мобилен телефон или други дребни предмети с ширина 10 см. и височина 17 см.

 

Текстилен дамски клъч с място за телефон и огледало е интересен подарък за жена по повод рожден ден, имен ден, Коледа, Нова година, Цветница и др.повод или необходимост. Успешно може да се комбинира с продукти изработени от същия плат или от други материали и техники със същата тема.
 

Оригинален подаръчен комплект може да се получи ако съчетаете дамски клъч с огледало и джоб за телефон с подвързия за книга, подложка и дрешка за чаша комплект, вечен календар, стъклени чаши за вино, ключодържател, натурален сапун роза, картичка и др. Може да се пере на ръка с особено внимание за огледалото, но също и в пералня ако е затворено и температурата на водата е 30 - 40 градуса. Не е препоръчително ползването на центрофуга!

Авторски текст:
Фантима Иванова

 

Loading...