Текстилен козметичен комплект за път и Форевър козметичен сет за път

От Фантима Иванова 26/10/2018 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Мода, БИЖУТА за жена,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

В тази статия ще прочетете как различни ръчно изработени аксесоари могат да се съчетаят с мини сет за пътуване от компанията Forever Living Products (Форевър Ливинг Продъктс).
 

За ваше удобство, за повече ред в куфара преди път, създадохме специална линия от текстилни аксесоари под формата на компактна декорация или органайзер за баня, поставка за огледало, поставка за гримове или клечки за уши, сапунерка от дърво или камък, плетена торбичка за сапун и др.
 

Деко козметичен комплект за път и за Баня от няколко части, ръчна изработка е неповторим и оригинален подарък от плат. Всички елементи са изработени от памучен плат с леко Шаби Шик излъчване. Уникалност на плата, оригиналност на артикулите, удобство при употреба. Подходящ е за използване както у дома, така и по време на път. Деко козметичен комплект за път и Баня ръчна изработка. Деко козметичен комплект за Баня може да се използва за декориране на търговски зали и шоу румове, за организиране на търговското пространство при продажба на козметика, аксесоари и продукти за баня, дамски принадлежности и др. Гаранция за качество и здравина на шева.


Текстилният козметичен комплект за път включва:
 

- Сгъваем несесер за баня с размери в сгънат вид 18 х 14 см. и разгънат - 18 х 40 см.;  Практично и оригинално решение за път и за ползване у дома. Сгъваем органайзер за баня с едно сгъване може да се превърне в несесер за път с компактни размери. Оригинален, функционален и практичен, с три джоба, разположени един над друг. Сгъваем органайзер за баня е оригинално решение да се оптимизира пространството в банята и да се постигне допълнително удобство при нареждане на козметичните продукти на всяка жена, която обича да се гримира. Сгъваем органайзер за баня има следните размери като се сгъне: 18 х 14 см.
 

- Поставка за огледало с място за застопоряване 16.6 х 4 см; Оригинална, функционална и практична, тази поставка освен за огледало може да се използва и за други продукти като: рамки за снимки с максимален размер до А5, таблет, мобилен телефон, козметично огледало, E-Book и др. Кокетна, привлекателна с неповторими цветови изображения, тази декоративна поставка може успешно да се използва за оформяне на витрини в търговски зали и обекти, в шоу румове за обзавеждане на баня, магазини за продажба на козметика, огледала и др. Поставена върху тоалетката в спалнята, улеснява използването на увеличително огледало при свалянето на вечерния грим от лицето на всяка жена.
 

- Декоративно сърце с размери 9 х 9 см., което може да се използва за украса, ключодържател или аксесоар към козметична или дамска чанта и др.;
 

- Несесер тип портмоне с кръгло огледало и размери 20 х 11.5 см. Несесер - портмонето има кръгло огледало с диаметър 8 см., малко джобче за поставяне на визитки или карти за разплащане с размери 9.5 х 7 см., а от другата страна 2 джобчета, всеки от които с размери 8.5 х 6 см. и голям джоб с цип с размери 10 х 17.5 см. Закопчаването става с помощта на велкро лепенка фино скрита под панделката от същия плат. Дамско портмоне с огледало е кокетно и с неповторимо Шаби Шик излъчване. Подходящо е за съхранение на пари, дребни вещи, козметични, лекарствени или медицински продукти. Удобно е при пътуване, не заема много място в чантата или куфара. Може да се ползва и у дома, поставено или закачено на тоалетката в спалнята или в банята.
 

- Деко чантичка кравичка с размери 30 х 33 см. и джобче за тоалетни принадлежности 18 х 12.5 см. Декоративна чантичка с джобче за козметични продукти, подходяща за закачване в банята. Оригинално решение за съхранение на гримове, клечки за уши, червила и други козметични продукти и аксесоари с малък обем и ниско тегло като ластици за коса, шноли и др. Деко чанта Кравичка от плат, оригиналност на изделието, удобство при употреба, красива декорация във формата на кравичка. Освен за тоалетни принадлежности и козметика, Деко чанта Кравичка от плат може да се закачи в детската стая, над ученическо бюро и джобчето да се пълни с моливчета, пастели или други дребни канцеларски материали, а също може да се ползва и за игра. Подходяща за обекти за продажба на козметични продукти, за аранжиране на витрини и др.

- Тилда Поставка за козметика  е ръчно изработен, нестандартен висящ несесер. Тилда Поставка за козметика може да се закачи на стена, на огледало или дамска тоалетка. В ръцете на куклата има малко джобче, което служи за съхранение на леки козметични или медицински аксесоари, клечки за уши, четки за гримове, червила, спирали, мини тубички с кремове, аксесоари за коса - ластици, фиби, шноли и др.
Куклата е подходяща за декорация и украса на обекти за продажба на козметични продукти, фризьорски салони, козметични студия, СПА центрове и др. Размери: обща височина на куклата 40 см., ширина 12 см. и джобче 6 х 9 см.

- Цилиндър за тампони за грим, ръчно изработен от плат. Оригинално решение за скриване на пакет с тампони за почистване на грим. Нестандартен несесер, органайзер, който може да се закачи на стена, на огледало или дамска тоалетка. Подходящ за използване у дома, за ателиета за гримиране, козметични студия, СПА центрове и др. Цилиндър за тампони за грим е интересен, практичен и функционален козметичен аксесоар. Като част от серията Decorra "Специално за теб", Цилиндър за тампони за грим може да се превърне в чудесен подарък за жена. Предлагаме Ви пълна тематична серия от козметични аксесоари с този плат, която включва поставка за козметика Тилда, подвързия за книга, дамски портфейл с огледало - несесер, сгъваем несесер за път, декоративно сърце за украса или със сапуни, козметика, модни аксесоари и др.


Текстилният козметичен комплект за път е функционален и атрактивен сет от продукти, част от серията Decorra "Специално за теб". Текстилният козметичен комплект за път е изработен от 100 % памучни платове и пълнеж от силиконова вата. Всички продукти са подходящи за машинно и ръчно пране при 30 - 40 градуса. Практично и удобно, идеално решение за подарък на жена. 

Авторски текст и презентиране на
Текстилен козметичен комплект за път и Форевър козметичен сет за път:

Фантима Иванова
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade (магазин за подаръци Декора Варна)

Facebook https://www.facebook.com/decorra.eu/

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=6pVmdd8Nto4&t=27s


 

Остави коментар

Loading...