Текстилен панер чаша лавандула с подложки за чаши

От Фантима Иванова 07/08/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Декорация, Идеи,Домашен декор,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Tекстилен панер чаша лавандула с подложки за чаши e интересна идея за допълнителна украса и допълнение на домашния декор и домашен интериор. При разработването на тази лавандулова идея изхождахме от това, че много често лавандулата има релаксиращо въздействие върху нашия организъм като аромат на самата билка и като цветови комбинации на нежно лилаво, точки и приятно сиво.


При оформяне на домашния декор използваме нежни цветове, приятни на допир материи и форми на продукти за декорация, които да ни радват с присъствието си.
 

Текстилен панер с лавандула и форма на чаша и неподвижна чинийка на дъното, част от колекцията с продукти Decorra Home. За изработката е използвана комбинация от платове памук-полиестер с принт на лавандула, лавандулови снопчета и букети, лилав памучен плат с бели точки и едноцветен лилав плат.


Интересна форма, компактни размери, оригинална визия и атрактивен ръчно изработен продукт. Една нестандартна хрумка на панер, благодарение на която ще внесете допълнително настроение в дома или офиса. Може да се използва за нареждане на пакетирани захарчета, пакетирана сметана, сламки, бисквитки или дребни сладки, джунджурийки, лакове за нокти, гримове, а също така само за декорация и украса. По желание в него може да се съхраняват дребни шивашки материали като конци, копченца, ципове и др. 

 

Текстилен панер чаша лавандула е подходящ за кухня, трапезария, гостна, за декорация на витрина в био магазини, пекарни, закусвални, чайна, сладкарници и др. кулинарни обекти. Има компактни габаритни размери и оригинална визия когато се постави на барплот. Диаметър на дъното на чинийката 19 см, вътрешен диаметър на дъното на чашката 7,5 см., при отвор 19 см. и дълбочина 10 см. Общата височина на чашката заедно с чинийката е около 13 см. Уникална ръчна изработка чрез шиене. Текстилният панер чаша може да се пере на ръка или в пералня на 30 - 40 градуса.

 

Деко текстилен панер чаша лавандула може да се комбинира с други продукти, които са изработени от същите материали или имат еднаква тема като подвързия за книга, несесер за дамска чанта, подложки за чаши, свещ, натурален сапун, сувенири, картичка и др. Можете да съчетавате материи, форми, да комбинирате продукти според темата или предназначението докато оформите своята окончателна идея за подаръчен сет.
 

Подложки за чаши от плат с лавандула са направени напълно в тон с панера чаша като е добавена фина силиконова вата и лилав едноцветен гръб. Нежни и приятни на допир, Подложки за чаши от плат с лавандула са оригинален начин да аранжирате масата при сервиране на напитки. Всяка подложка има различни краски, което прави комплекта за сервиране още по-уникален и цветен. 
 

Подложки за чаши от плат с лавандула са подходящи за използване у дома в гостната, кухнята, трапезарията, както и в търговски обекти за декорация на витрина в магазин за топла и студена кухня, заведения за бързо хранене и др. за по-оригинално сервиране. Всяка подложка е с размери 12.5 х 12.5 см. Висококачествена ръчна изработка чрез шиене, благодарение на която подложките могат да се перат на ръка или в пералня на 30-40 градуса без опасност от повреждане на материята или шева.
 

С грижа и като допълнение към идеята за Текстилен панер чаша лавандула с подложки за чаши създадохме специална колекция с ръчно изработени картички, с примерно пожелание за празника, които да допълнят подаръка и да имате 100% оригиналност на поднасянето.

Цената на Текстилен панер чаша лавандула с подложки за чаши е: 34.80 лв. ( панер лавандула 26.80 лв., подложки лавандула 2 х 3.50 лв.)

Срок за изработка с подобни или други материали: 3 - 5 работни дни.

Можете да поръчате на:  sales@decorra.eu дни като посочите желаната дата за доставка, която Ви устройва!
 

Авторски текст и презентиране на Текстилен панер чаша лавандула с подложки за чаши:
 

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Остави коментар

Loading...