Текстилна цифра едно с име на момчето

От Фантима Иванова 20/07/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Декорация, Идеи,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Текстилна цифра едно с име на момчето за декорация и украса на първия детски рожден ден, създадена, за да радва децата и да запази спомените от тържеството. Уникална и мобилна украса от 100 % памучни платове в резеда + апликация на името на детето. Мека на пипане, с удобна форма за гушкане, цифрата едно е обемна и интересна възглавничка за детето.
 

Персонализираната цифра от плат е неповторима украса, която успешно може да се съчетае с цялостната декорация и тема на детското тържество. На лицевата страна на цифрата е изписано името на детето - Борис, което я прави още по-лична и атрактивна като декорация за първия детски рожден ден. Макар и обемна цифра, Текстилна цифра едно с името на детето лесно може да се носи на всякъде. Един оригинален пропс - реквизит за фото заснемане.
 

Текстилна цифра едно с име на момчето може да се аранжира като композиция с текстилна торта на два етажа, торта на един етаж от плат, флагчета, мъфини, сладоледи или играчки от плат, или да се ползва напълно самостоятелно.

Размери: ширина 20 см., дебелина 8 см. и височина 38 см. На лицевата страна са апликациите, а гърба е изчистен без елементи, само от шарен памучен плат с животни, които са на рожден ден.
 

Текстилна цифра с апликация или името на детето е интересна аранжировка на витрини за продажба на артикули за празници, рождени дни, подаръци за деца, парти агенции за детски рождени дни, сладкарници, детски центрове за празнуване на рождени дни, детски кътове, както и декорация за рожден ден в детска градина и ясла. Уникална нежна декорация, която може да се използва при оформяне на тематични корнери. Текстилна цифра за първата годинка успешно може да се използва за заснемане на фотосесии през цялата година на открито или закрито във фото студио.
 

Текстилна цифра едно с име на момчето лесно може да се носи в ръце и да се мести от едно място на друго. Състава на плата е 100% памук, а пълнежа е от силиконова вата с доказуем произход за качество. Подходяща е за пране на ръка или в пералня на 30 - 40 градуса.
 

Можете да комбинирате продукти за декорация, да избирате техники на изработка, да направите свое продуктово решение за украса, интериор, декор и др.
 

Висококачествена ръчна изработка с атрактивна визия, практичност, удобство и функционалност. Гаранция за качество и здравна на шева при многократна употреба. Към цифрата от плат може да се изработи и текстилна буквичка на детето. Текстилна цифра едно с име на момчето може да се съчетае успешно в цялостна завършена идея за подарък за първия рожден ден на момченцето, ако добавите плик - картичка за пари. Пликът е изработен от резедав картон и допълнителна подвижна вложка, на която да се напише пожеланието за реожденника. Абсолютно е тон, двата артикула са уникална и неповторима идея за детски подарък за първата годинка на момченцето. На шареният плат, използван за изработката на обемната цифра има лъвче с торта, както и други животни, които са на рожден ден. Декорацията  на плика - картичка за рожден ден е направена с момченце, което свири на китара и допълнително залепени няколко балона.
 

За Ваше удобство създадохме специална колекция с детски картички, от които да изберете тази, която най-много подхожда към Вашия подарък или основна идея към Текстилна цифра едно с име на момчето.


Цената на продукта е: 25.50 лв.

Текстилна цифра едно с име на момчето може да се изработи с други или подобни материали за 3 - 5 работни дни.
 

При интерес, моля посочете желаната дата за доставка, която Ви устройва и ни пишете на имейл sales@decorra.eu.

Авторски текст и презентиране на Текстилна цифра едно с име на момчето:
 

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Остави коментар

Loading...