Текстилна декорация за детски рожден ден

От Фантима Иванова 27/07/2017 3 Коментари Декорация, Идеи,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,

Текстилна декорация за детски рожден ден


Текстилна декорация за детски рожден ден е нещо ново, красиво и оригинално като идея. Предимството на всеки един артикул, който е ръчна изработка е в това, че няма аналог. Дали ще се използва самостоятелно или като напълно реализирана идея и композиция, щом е ръчна изработка не може да се повтори на 100% в първоначалния вид.

 

Текстилната декорация за детски рожден ден е хит сред фотографите и модерните родители, парти агенции и детски центрове за провеждане на рождени дни. Една от причините е, че декорацията от плат има дълъг живот и се характеризира с лесно пране и поддръжка. Обикновено за направата се ползват памучни платове тип Ранфорс, тъй като е с по-здрава текстилната ниша.

 

И все пак има различни идеи за декориране на детското парти и тържество. Най-често се използват обемни цифри от плат, тъй като излиза най-евтино. Ако обаче родителите искат да имат един незабравим детски празник добавят флагчета и дребни подаръчета за гостите, които са изработени в тон с останалите декоративни акценти. Eто защо, всеки родител за първия рожден ден на своето мъниче иска незабравим празник. Това е и причината повечето фотографи и парти агенции да се обръщат към майсторите и творците на ръчно изработени красоти.

 

Текстилната декорация за детски рожден ден като напълно завършена ръчно изработена композиция може да включва текстилна торта, обемна цифра от плат, флагчета и други артикули, които решават да добавят парти организаторите или фотографите. Например ако рождения ден на детето се провежда на открито през лятото една оригинална идея е да се направят сладоледи от плат. Ако детското тържество съвпада с Великден към украсата може да има Великденски яйца от плат, зайчета, лалета, кокошчици или петле. Разбира се за рождените дни през декември и зимата като цяло може да се включи някоя друга меденка от плат, бастунче, снежен човек и малко изкуствен сняг.

 

Предвид бюджета и неговата бърза възвращаемост, всички професионалисти залагат на уникалните снимки, различните фото декори, реклама и повече клиенти. При момиченцата има още едно предимство, че към декорацията за рожден ден може да се добавят диадема за коса, ластик или фиба + малка кукла или играчка от плат в същите цветове. Разбира се, момчетата не трябва да бъдат пренебрегвани, тъй като при тях може да има папионки, вратовръзки или забавни шапки в тон с целия празничен и фото декор.

 

Да се използва торта от плат на два етажа или друга декорация от плат е добро решение, предвид факта, че лесно се пере и поддържа. Двата тортени блата се отделят един от друг и може да се ползват като малки кръгли възглавнички по време на снимките. Текстилна торта на два етажа за декорация и украса успешно може да се съчетае с цялостната декорация и тема на детското тържество, а блатовете да са декорирани в тон с покривките, салфетките и всички прибори на детското тържество. Всички апликации, панделки и дребни декоративни елементи внасят чар и неповторимост на излъчването, което прави не само агенцията предпочитана, но и фотографа търсен.

 

Предимство на текстилната торта на два етажа е, че блатовете са подвижни и отделят един от друг. Всяка обемна цифра от плат може да се съчетае цветово и идейно с обемна буква на детето. Флагчетата имат дължина, която лесно може да се скъси като леко се подгънат, а пък закачването е лесно само със завръзване. Съществува още един важен момент, който си е жокер за ползвателите. Ако към един основен елемент се сложат цветя от плат, някаква детска играчка или кукла от плат, цялата декорация може да стане напълно различна и тематична. Когато се добави и останалото оборудване, балони, аксесоари и тоалети празничното детско тържество ще стане още по-неповторимо.

 

Текстилната декорация за детски рожден ден е приложима за аранжировка на витрини за продажба на торти, сладкарски цехове, сладкарници, пекарни, детски центрове за празнуване на рождени дни, детски кътове, както и декорация за рожден ден в детска градина и ясла.

 

Текстилна декорация за детски рожден ден е лесна за носене в ръце и може да се мести от едно място на друго. Състава на плата е 100% памук, а пълнежа е от силиконова вата с доказуем произход за качество. Освен това е подходяща за пране на ръка или в пералня на 30 - 40 градуса.  Можете да комбинирате продукти за декорация, да избирате техники на изработка, да направите свое продуктово решение за украса, интериор, декор и др.

 

Ако желаете да разгледате повече идеи за декорация от плат, моля посетете нашия Интернет Магазин на адрес: www.decorra.eu

 

Авторски текст и презентиране: Фантима Иванова
 

3 Коментари

Steli:
27/07/2017, 01:54:20 PM
Отговори

Никога не пропускате да дадете полезна информация на клиентите си. Не само,че продуктите ви са толкова хубави и описани добре, но и време за подобни неща намирате. Страхотни сте!

Петя Стоянова:
27/07/2017, 05:17:05 PM
Отговори

На мен също ми допада материала. Полезен е и наистина като ми потрябва нещо подобно ще знам към кого да се обърна. Благодаря Ви от сърце.

Wila Wilekula:
24/09/2017, 12:54:38 PM
Отговори

Брависимо и от мен! Достигнах до вас благодарение на списание Моето бебе и аз и съм много доволна. Имате интересни и различни стоки. Информацията която давате винаги е една от най-изчерпателните. Вие не щадите време усилия, за да ни помагате и да ни правите щастливи. Радвам се, че ви познавам.

Остави коментар

Loading...