Текстилна книжка чанта с букви, цифри и възможност за рисуване

От Фантима Иванова 15/01/2019 0 Коментари Подаръци и празници,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Вече факт - най-сложната, най-обучаващата и творческа Текстилна книжка чанта с букви, цифри и възможност за рисуване. Щастливи сме да ви представим нашата НАЙ-НОВА разработка - авторска Образователна и развиваща тиха книжка от плат с букви, цифри, часовник, времето и възможност за рисуване. Книжката е от най-висок клас на сложност, подходяща за деца и над 6 г. според нивото на развитие и желание за самостоятелно учене.
 

Ако при тихите книжки с пъзели, мисията ни е " ПОМОГНИ МИ ДА СЕ НАУЧА САМ" (ЧРЕЗ ОСЪЗНАТО УЧЕНЕ), то при този модел идеята е усложнена със страницата за рисуване и писане, решаване на задачи по математика и писане на думички от комплекта с букви.

Освен това към книжката може да се добави черна дъска и тебешири за самостоятелни или екипни занимания с възрастен. Смисълът на черната дъска е, че децата трябва да свикнат да се фокусират и концентрират при работа с учител.

 
Текстилна книжка чанта с букви, цифри и възможност за рисуване има форма на къщичка с дръжки за носене на рамо или в ръка. Размерите са 26 х 26 см. без дръжките.

Тази разработка не само, че обхваща 5-те сфери - сетивни, практически, математически, за език (реч), общообразователни материали, но има силно подчертан творчески елемент и САМОСТОЯТЕЛНОСТ, желание за самоподготовка.
 

Текстилна книжка чанта с букви, цифри и възможност за рисуване може да се използва от деца в подготвителна или предучилищна възраст, а и след това по преценка на родителите. Това е свързано с момента, когато детето започва да си поставя определени цели и ги преследва. родителите заедно с детето активно участват при прелистването на страничките на книжката и помагат на своето дете да учи, пише, смята, чете и мисли.  
 

Детето харесва подвижни предмети затова в тихата книжка сме сложили различни подвижни елементи - букви - 26 бр, цифри 22 бр и частите с времето. Математиката става весела и лесна благодарение на подвижните цифри и помощно сметало.

С помощта на буквите могат да се пишат различни думи, което натоварва умствената дейност и логика.
 

Двете страници за лично творчество са джобчетата за моливи и прозорчето за рисуване. В джобчето над моливите може да се прибере острилка или гума. Поставяйки бял лист в прозорчето в дясно, детето ще може да свиква с писане на букви, решаване на задачи и рисуване. Всички лични творчески постижения, рисунки и задачи, детето може да съхранява в джобчето под прозорчето.КАКВО Е ПРЕДИМСТВОТО:
 

Децата лесно усвояват четенето, писането и смятането със своята мобилна книжка-чанта. Имат добра памет, лесно се справят в училище. А при други деца всичко се получава с много усилия. 80% от способностите са дадени от природата и само 20 % зависят от възпитанието.


Авторски текст и презентиране на Текстилна книжка чанта с букви, цифри и възможност за рисуване:
 
Фантима Иванова

E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

 
гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 
Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Loading...