Текстилна парти декорация за детски рожден ден или фотосесии

От Фантима Иванова 18/01/2019 0 Коментари Подаръци и празници,Декорация, Идеи,Домашен декор,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

В тази статия ще Ви разкажа с какви наши продукти можете да използвате като текстилна парти декорация за детски рожден ден или фотосесии. Текстилна декорация за детски рожден ден е нещо ново, красиво и оригинално като идея.

Предимството на всеки един артикул, който е ръчна изработка е в това, че няма аналог и може да бъде направен по индивидуален проект, според Вашите изисквания и идеи. Дали ще се използва самостоятелно или като напълно реализирана идея и композиция, щом е ръчна изработка не може да се повтори на 100% в първоначалния вид.
 

Текстилната декорация за детски рожден ден

Тя е хит сред фотографите и модерните родители, парти агенции и детски центрове за провеждане на рождени дни. Най-често се използват обемни цифри от плат, тъй като е изгодно като цена и е практично като решение - и за декорация, и за спомен, и като играчка и възглавничка за леглото на детето.

Ако обаче родителите са предвидили по-голям бюджет и искат да имат един незабравим детски празник, добавят флагчета и дребни подаръчета за гостите, които са изработени в тон с останалите декоративни акценти. Eто защо, всеки родител за първия рожден ден на своето мъниче иска незабравим празник. Това е и причината повечето фотографи и парти агенции да се обръщат към майсторите и творците на ръчно изработени красоти. Текстилната декорация за детски рожден ден е приложима за аранжировка на витрини за продажба на торти, сладкарски цехове, сладкарници, пекарни, детски центрове за празнуване на рождени дни, детски кътове, както и декорация за рожден ден в детска градина и ясла.
 

Текстилната декорация за детски рожден ден като напълно завършена ръчно изработена композиция може да включва текстилна торта, обемна цифра от плат, флагчета и други артикули, които решават да добавят парти организаторите или фотографите. Например ако рождения ден на детето се провежда на открито през лятото една оригинална идея е да се направят сладоледи от плат. Ако детското тържество съвпада с Великден към украсата може да има Великденски яйца от плат, зайчета, лалета, кокошчици или петле. Разбира се за рождените дни през декември и зимата като цяло може да се включи някоя друга меденка от плат, бастунче, снежен човек и малко изкуствен сняг.
 

Предвид бюджета и неговата бърза възвращаемост, всички професионалисти залагат на уникалните снимки, различните фото декори, реклама и повече клиенти. При момиченцата има още едно предимство, че към декорацията за рожден ден може да се добавят диадема за коса, ластик или фиба + малка кукла или играчка от плат в същите цветове. Разбира се, момчетата не трябва да бъдат пренебрегвани, тъй като при тях може да има папионки, вратовръзки или забавни шапки в тон с целия празничен и фото декор.
 

Цифра от плат 1, 2,3 или 4
 

Има компактни размери и лесно може да се носи в ръце. Един оригинален пропс - реквизит за фотозаснемане на първия рожден ден и забавните моменти, свързани с него пред обектива на фотографа. Височината може да бъде 30 см. - 40 см. или повече. Всяка обемна цифра от плат може да се съчетае цветово и идейно с обемна буква на детето.
 

Текстилна торта на един или два етажа
 

Да се използва торта от плат на два етажа или друга декорация от плат е добро решение, предвид факта, че лесно се пере и поддържа. Двата тортени блата се отделят един от друг и може да се ползват като малки кръгли възглавнички по време на снимките. Предимство на текстилната торта на два етажа е, че блатовете са подвижни и отделят един от друг. Размери: диаметър на големия блат 30 см., на малкия блат 25 см. при обща височина около 30 см.
 

Флагчета за рожден ден, още знаменца за декорация на рожден ден
 

Флагчетата имат дължина, която лесно може да се скъси като леко се подгънат, а пък закачването е със завръзване. Съществува още един важен момент, който си е жокер за ползвателите - флагчетата могат да останат за украса на детската кощшара или детската стая. Когато се добави и останалото оборудване, балони, аксесоари и тоалети празничното детско тържество ще стане още по-неповторимо.
 

Текстилна декорация за детски рожден ден е лесна за носене в ръце и може да се мести от едно място на друго. Състава на плата е 100% памук, а пълнежа е от силиконова вата с доказуем произход за качество. лесно се поддържа с пране на ръка или в пералня на 30 - 40 градуса.  Можете да комбинирате продукти за декорация, да избирате техники на изработка, да направите свое продуктово решение за украса, интериор, декор и др.
 

Авторски текст и презентиране на Текстилна парти декорация за детски рожден ден или фотосесии:
 

Фантима Иванова
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu


гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/
 

Loading...