Текстилно великденско пиленце играчка и декорация със свещ яйце

От Фантима Иванова 14/02/2019 0 Коментари Подаръци и празници,Декорация, Идеи,Домашен декор,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Мини великденско предложение за декорация на дома с изделия ръчна изработка и оригинален подарък за именниците на великден.

Текстилно великденско пиленце играчка и декорация със свещ яйце е отлично решение и подарък за дете или за семейството, който да се впише в цялостният празничен Великденски декор и украса на дома.

ВЕЛИКДЕНСКО ПИЛЕНЦЕ МОМЧЕНЦЕ
 

Handmade Великденско пиленце, изработено от памучни платове, част от Колекцията Decorra Holiday Easter.

Компактна, весела и забавна тази малка текстилна играчка пиле е отлична декорация и може да се използва за игра. Атрактивна визия и неповторима ръчно изработена декорация на дома и акцент при аранжиране на тематични празнични щандове.

Размери: височина 25 см. и ширина 22 см.

Великденското пиленце има поклащащи се крилца и малко джобче на коремчето, в което може да се постави някаква картичка или нещо.

Пиленцето от плат не може да
стои напълно самостоятелно, затова трябва винаги да се поставя на повърност с твърд гръб или опора.

Леко и артистично, това текстилно пиленце има форма на яйце, носи настроение и придава красота на празничния интериор. Освен за декорация по време на Великден, за подарък за имен ден, повод и др, пиленцето може да бъде неизменна част от красотата на дома - поставено в кухнята, трапезарията, до прозореца, върху маса, шкаф или друга мебел. 

 

Тектилното Великденско пиленце момче е висококачествен Handmade продукт, а за направата е използван 100 % памучен плат и пълнеж от силиконова вата. Пере се на ръка или в пералня при 30 - 40 градуса. Уникална композиция може да се получи ако към пиленцето добавите декоративни рисувани яйца, сувенир декупаж, свещ яйце, моркови от плат, лалета от плат и др. продукти, изработени от плат, дърво или други материали, които имат същата тема, мотив, детайл или цветова гама. Може да се изработи с други цветове пожелание или да се направи с друг размер. На главичката на пиленцето има фина гайка, благодарение на която може да се закачи на желано място.

СВЕЩ ЧЕРВЕНО ВЕЛИКДЕНСКО ЯЙЦЕ

Ръчно изработена, с форма на червено Великденско яйце, тази мини свещ носи белезите и символиката на празника.
Благодарение на своите компактни размери, аромат и приятен червен цвят носи настроение и свежест удома. Едно ниско-бюджетно решение за избор на подарък за Великден. Свещта яйце е подходяща за украса на празничната маса, за декорация на витрини в търговски обекти, хранителни стоки, ресторанти или дома. Създава приятна атмосфера при горене когато се постави върху масата, шкаф, секция и др.

 

Важно! Не поставяйте свещта в близост до лесно запалими предмети и материали, на течение, в близост до климатик, до отоплителни уреди или до отворен прозорец. Когато решите да загасите свещта можете леко да потопите фитила в разтопения парафин на легенчето и така ще избегнете момента с изпушването и лошата миризма. Имайте предвид, че при гасенето фитила става много крехък и може по невнимание да бъде счупен. Ако свещта дълго време не е горяла фитила може да се замърси и след това да изкапе при запалването или да гори лошо.

Идея и авторски текст на
Текстилно великденско пиленце играчка и декорация със свещ яйце:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

 
гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 
Loading...