Торта от плат за украса и декорация на рожден ден, парти или фото сесии

От Фантима Иванова 11/01/2019 0 Коментари Подаръци и празници,Handmade творчество,Декорация, Идеи,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

В тази статия ще научите за една наша разработка на торта от плат, с която можете да украсите или декорирате детски рожден ден, витрина на магазин, домашно парти или др. Ръчно изработена, Текстилна торта е уникална и мобилна украса от 100 % памучни платове в розово и резеда. Направена е от един плат и може да служи за малка кръгла възглавничка. Успешно може да се съчетае с цялостната декорация и тема на рождения ден или тържество.
 

На страничните части на блата са апликирани заоблени детайли, които наподобяват керема при истинската торта. На повърхността на самата торта има апликация с три цветенца, тичинките на които са направени с перли, ажветните листенца са от памучен плат + нежна органза.

Предимство на текстилната торта е, че по време на фото заснемане може да служи за мека възглавничка на бебето или малкото дете. Сама по себе си тортата наподобява текстилна и мека възглавничка с кръгла форма, с дебелина около 15 см. и диаметър 30 см.
 

Тортата от плат може да се аранжира като композиция с флагчета, цифри, мъфини, сладоледи или играчки от плат, или да се ползва напълно самостоятелно.
 

Текстилна торта е интересна аранжировка на витрини за продажба на торти, сладкарски цехове, сладкарници, пекарни, детски центрове за празнуване на рождени дни, детски кътове, както и декорация за рожден ден в детска градина и ясла. Уникална нежна декорация, която може да се използва при оформяне на тематични корнери, заснемане на фотосесии през лятото или при дъждовно време в закрито фото студио.
 

Състава на плата е 100% памук, а пълнежа е от силиконова вата с доказуем произход за качество. Тази текстилна торта за декорация и украса е подходяща за пране на ръка или в пералня на 30 - 40 градуса.  Можете да комбинирате продукти за декорация, да избирате техники на изработка, да направите свое продуктово решение за украса, интериор, декор и др. Висококачествена ръчна изработка с атрактивна визия, практичност, удобство и функционалност.
 

За Ваше удобство създадохме специална колекция с картички, от които да изберете тази, която най-много подхожда към Вашия подарък или основна идея.

 

Авторски текст на Торта от плат за украса и декорация на рожден ден, парти или фото сесии:
 

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/
 

Loading...