Три идеи за Коледен подарък и декорация от плат ръчна изработка

От Фантима Иванова 04/12/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Декорация, Идеи,Домашен декор,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,Подаръци, КОЛЕДНИ ИДЕИ,

Три идеи за Коледен подарък и декорация от плат ръчна изработка, с които можете да зарадвате Вашето дете по повод Коледа или Нова година.

Всеки продукт може да се съчетае в жлан от Вас комплект, така че успешно да напасне на домашния интериор и Коледни идеи.
 

1. Ръчно изработени, Коледни ботушчета за късмети, наподобяващи пъстър  гирлянд. Като част от Коледната колекция продукти Decorra "Специално за теб!" тази шарена декорация може да се използва за украса на дом, офис, работен кабинет, магазин, заведение и др. търговски обекти.

Уникална творческа идея за домашен декор по време на Коледа и Нова година, а също атрактивен подарък за деца и възрастни. В джобчетата може да се поставят канелени пръчици, за да се освежи помещението или мини късмети. Коледните ботушчета са атрактивен хендмейд подарък за жена, дете, семейство. бща височина на гирлянда 68 см., ширина 11 см., височина на трите ботушчета 56 см. при дълбочина 13 см.

 

Коледни ботушчета за късмети са практично решение за избор на декорация с дълготрайна употреба, лесно съхранение и пране на ръка или в пералня при 30-40 градуса. Гладенето става при умерена температура. Handmade декорация с дълготрайна употреба, която може да се постави до камината, в гостната, в трапезарията, да се закачи на стена, на врата или на прозорец чрез прозрачна вендуза.


2. Изработена от Италиански памучен плат, Коледна Елха Decorra грабва вниманието от пръв поглед. Уникална творческа идея за декоративна елха с триъгълници, подходяща както за декорация по време на зимните празници Коледа и Нова година, така и за подарък на жена, дете, семейство, за мъж. Интересни цветови комбинации, напълно в тон с Коледния дух и атмосфера. Размери: 21х29 см., обща височина на очакване 33 см. Като част от зимната колекция Decorra "Специално за теб!", тази текстилна елха е цветно съчетание от триъгълници с форма на празнична елха, позволява да се оформят различни Коледни украси у дома, в детската стая, над камината, в гостната, в трапезарията или в търговски обекти, заведения, ресторанти и др. места.

3. Ръчно изработени, Коледни знамена, наподобяващи пъстър детски гирлянд от плат. Висококачествена изработка на гирлянд от триъгълници, с който може да се украси и декорира детска стая, детски кът, детски център, детска градина и др. детски заведения и магазини за детски стоки. Уникална творческа идея за домашен декор по време на Коледа и Нова година, а също атрактивен подарък за деца. Всеки триъгълник е с размери 19 х 17.5 см., а цялата дължина на гирляндата е 2.5 м. 

4. Коледно - Новогодишна картичка с обемн визия, благодарение на която ще направите напълно завърпена идеята за Коледен подарък. Картичката може да се постави в хартиен плик или допълнително да се добави картонена кутия. Размери на картичката 10,5 х 15 см.

Авторски текст и презентиране на Три идеи за Коледен подарък и декорация от плат ръчна изработка:

Фантима Иванова
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/
 

Остави коментар

Loading...