Творчески органайзер-чанта за рисуване и занималня

От Фантима Иванова 15/07/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Творчески органайзер-чанта за рисуване и занималня е направен с приятни картинки на момиченца и апликация на цветя от плат. Напълно съобразен с творческите и ученически потребности на детето, може да се използва непрекъснато и да се носи навсякъде. Този уникален органайзер от плат на Decorra HandMade прилича на шарена мека чанта. Служи за подреждане на рисувателни пособия – моливи, блокче, книжка за оцветяване като може да се използва за съхраняване на ученически помагала, лепило, ножица,  линия, тетрадки и учебници за занималня.

Творчески органайзер-чанта за рисуване и занималня е снабден с 2 външни джоба и два големи вътрешни джоба, от които единият има прозорче, за да може да се постави лист хартия или блокче и да се рисува. В плътния вътрешен джоб може да се подреждат готовите рисунки и рисувателно блокче. Направен за удобство на детето, органайзерът от плат максимално улеснява своите притежатели и лесно се носи в ръка или на рамо. Размери в сгънат вид 25 х 35 см. 
 

Творчески органайзер-чанта за рисуване и занималня от вътрешната си лява страна има малки каналчета за поставяне на цветни моливи, фулмастери, пастели или микс от тях + правоъгълно джобче за малка линийка. От дясната страна е разположен голям джоб за блокчето за рисуване, учебници, учебни тетрадки и др. Като част от продуктовата колекция Decorra Kids "Специално за теб", този творчески несесер е оригинален начин да се съберат рисувателните пособия на едно място. Благодарение на своите компактни размери в сгънато състояние с лекота може да бъде прибран във всяка детската раница или чанта.

Това ученическо пособие за момиче е така организирано, че максимално улеснява своята притежателка при ползване, с цел да не носи излишни предмети. Детски несесер-органайзер за училище и рисуване може да се пере на 30 - 40 градуса и да се глади с умерена температура на ютията.
 

Творчески органайзер-чанта за рисуване и занималня е чудесен хендмейд подарък за момиче по повод първия учебен ден, рожден ден, имен ден или друг празник. Може да се комбинира с кукла, настолен детски моливник, ключодържател, мобилен сгъваем моливник предназначен само за пишещи средства, часовник декупаж, картичка и др. предмети от плат, дърво, стъкло, които имат близка цветова гама или сходно предназначение. Можете да комбинирате форми, материали, техника на изработка и мотиви, за да направите своят подарък още по-оригинален и специален.

Творчески органайзер-чанта за рисуване и занималня може да се изработи с подобни платове, платове с други теми и апликации, както и да се персонализира в предната част.  Времето, което е необходимо за изработка на органайзер с подобни или други материали или във вариант за момче е 3 - 5 работни дни извън активен празничен сезон.


Цената на продукта е: 39.90 лв.

При интерес, моля посочете желаната дата за доставка, която Ви устройва и ни пишете на имейл sales@decorra.eu.


Авторски текст и презентиране на Творчески органайзер-чанта за рисуване и занималня:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=lKAUJfFbQTg&t=18s
 

Остави коментар

Loading...