Вълшебна Коледна приказка от Decorra

От Фантима Иванова 11/12/2015 1 Коментари Подаръци и празници,Handmade свят,Подаръци, КОЛЕДНИ ИДЕИ,

Тук в този Handmade Интернет магазин има скрит път, който води към Facebook страничка една https://www.facebook.com/decorra.eu/.....  Да точно тук ВСИЧКИ НИЕ от Decorra и ВСИЧКИ ВИЕ пред компютрите у дома, стартирахме нещо незабравимо, нещо красиво, нещо толкова истинско и ценно, за което ще разкажа на другите сега.

 

В рамките на няколко дни, направихме ежедневието си малко по-красиво, по-шарено, повече Handmade.

 

ЗАЩО ЛИ?

А, ДА, трябваше да бъда Коледния Елф разказвач на приказки. :)

Точно на 7- ми декември 2015 г. поставихме началото. Стартирахме кампанията "Да напълним Коледния кош с желания!", която е част от идейната концепция “Моята първа Коледа с Decora”.

Започнахме кой на сериозно, кой на шега, да харесваме, споделяме, да коментираме на воля своите Коледни желания, които до някъде се превърнаха в наши пожелания един към друг и към света. Желания да създадем един по-добър свят за живеене, харесване и разбиране. Свят пълен с красота и доброта.

 

Започнахме да тъчем една Handmade черга от Коледни желания, която разкри колко истински и силни могат да бъдат нашите скромни човешки желания. Коледната черга, която показа колко чисти и стойностни са мислите и желанията ни, колко малко е нужно, за да направим малко по-хубав живота си и света. Как изведнъж Коледния дух ни завладя и събуди в повечето спортна сила и желание за борба. Как бързо събрахме сили и кураж да направим нещо заедно, нещо ценно - да изтъчем дълга Коледна черга от желания толкова пъстра, толкова колоритна и красива, че да има само начало и никога край.

 

Усеща се непрекъснатото жужене, шушукане, споделяне и се развихри една истинска борба, а не просто комерс.

Facebook страницата на Handmade Интернет магазин http://www.decorra.eu се превърна в една личностна сцена, в един наш свят, където всичко е толкова завладяващо, че не можем да се откъснем от него и да се спрем.

Така, неусетно как и кога, стъпка по стъпка, от уста на уста, от пост на пост, от коментар на коментар, НИЕ създадохме нашата Коледна черга от желания, станахме по-близки, започнахме да се подкрепяме повече и да се ценим един друг като едно задружно семейство, семейството на DECORRA!

 

На всички вас аз искрено благодаря и приветствам с горещи думи: Чувствайте се като у дома!

1 Коментари

Ганка Стоева:
23/12/2015, 11:42:22 AM
Отговори

Благодаря за милите думи. Желая ви много здраве и успехи!Весели празници!

Фантима Иванова:
26/12/2015, 04:55:39 PM

Привет, Ганка! Весели празници на Вас и на всички около Вас! Поставихме едно чудесно начало, което от тук на татък предстои да развиваме с още по-голяма страст и амбиции! Радвам се, че Вие сте част от този проект и благодаря за доверието! :)

Остави коментар

Loading...