Вълшебна синя Коледа - идеи, коледна декорация ръчна изработка

От Фантима Иванова 10/11/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Декорация, Идеи,Домашен декор,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,Подаръци, КОЛЕДНИ ИДЕИ,

Вълшебна синя Коледа - идеи, коледна декорация ръчна изработка е отлично решение, което ще зарадва не само вас, а и тези, на които решите да направите Коледен подарък с избран продукт.
 

При разработването на тази идея, искахме да подчертаем практичността на един Коледен подарък с възможностите да се комбинира с друга идея и да се получат различни решения на различни цени. Така стъпка по стъпка създадохме тези няколко Коледни идейни решения.
 

Handmade Декоративна Коледна Къщичка с кукички за закачване на ключове, част от Коледната колекция Decorra "Специално за теб!". Атрактивна визия, уникално синьо съчетание на елементи и цветове, което създава усещане за студ и зима.
 

МДФ Коледната къщичка за ключове е подходяща като коледен или новогодишен Handmade подарък за жена, момиче или момче, а също така за украса и домашен декор на коридора. Къщичката за ключове с Коледна тема Има атрактивна визия, приятни форми и компактни размери за закачване на стената. Не пречи и не заема място, излъчва настроение и усещане за празник. Уникална ръчна изработка чрез салфетна техника на декупаж върху лицето и покрива, сини пръски боя върху всички останали ъгли и места, а повърхността е лакирана с прозрачен безвреден лак.
 

Коледна картичка Къщичка в гората е част от Празничната Коледно-Новогодишна колекция Decorra Christmas "Специално за теб". Благодарение на тази ръчно изработена и декорирана с много вдъхновение картичка, ще направите поднасянето на Коледния подарък по незабравим начин. Оригинално съчетание на техниката лепене и декорация върху цветен картон в комбинация с дизайнерска хартия и изкуствено заскрежаване на покривчето на къщичката. Картичката има правоъгълна форма, благодарение на която може да стои самостоятелно. Коледна картичка Къщичка в гората показва красотата на зимните празници с помощта на елхички, къщичка, оформени в зимен пейзаж. Картичката се предлага без хартиен плик. За основа на картичката е използван картон в цвят зелено. Небето в син цвят е направено със специална синя боя, рисувано на ръка. Размери: 10.5 х 15 см.
 

Ръчно изработена, Свещ Снежинка е интересно решение за Коледна или зимна декорация. Изработена във форма на нежна снежинка, тази свещ ръчна изработка носи настроение и усещане за празник. Тази светло синя свещ с форма снежинка е подходяща за украса на празничната маса, за зимна декорация на витрини в търговски обекти, за ресторанти, заведения за бързо хранене, бистра и др. Създава атмосфера на топлина и уют при горене когато се постави на маса, шкаф, секция и др. места у дома, в заведение, офис, СПА център, хотел, ресторант и др.
 

Албум за снимки, в който можете да съхраните приятните емоции от поредната Коледа, прекарана в компанията на близки и приятели.
 

Авторски текст и презентиране на Вълшебна синя Коледа - идеи, коледна декорация ръчна изработка:
 

Фантима Иванова
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu


гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )


Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/
 

Остави коментар

Loading...