Великденски идеи за украса и декорация ръчна изработка

От Фантима Иванова 14/03/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Декорация, Идеи,Домашен декор,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,

Великденски идеи за украса и декорация ръчна изработка можете да намерите разнообразни. Важен момент от идеята за Великденска украса е какъв тип артикули ще изберете  как ще си ги набавите. Дали ще се заемете вие нещо да си направите, дали ще си купите изделия ръчна изработка или нещо по-комерсиално, което е масвово присъстващо в търговската мрежа. Цветна комбинация от продукти, благодарение, на които обстановката по време на празника изцяло ще се промени.

 

Можете да избирате елементи, да комбинирате продукти, изработени с различна техника докато направите онази композиция, която най-много се доближава до Вашата идея за украса и декорация на дома. Ето нашите няколко, сепциално селектирани Великденски идеи за украса и декорация ръчна изработка:

 

- 4037-PP. Великденски венец за украса със Зайче и яйца е интересна и практична идея за декорация на входната врата, стена или друго място от дома или офиса, която придава красота и чар. Предимство на този ръчно изработен продукт е, че може да се използва многократно, да се постави на специална поставка, да се опре на някакъв предмет или да се окачи с помощта на корда да виси от тавана.

 

- Великденска картичка със зайчета, която може да се постави в рамка и да се ползва като алтернатива на мини картина. Картичката е изработена по специална технология, благодарение на която е постигнато етежирането и 3Д визията. При оформяне на цялостната композиция са използвани малки шаблончета, цветни картони, а оформянето на цялата композиция и позиционирането е направено с помощта на пинсета с особено внимание и точност, за да не се получи изкривяване.

 

- 4072-PP. Великденско яйце от филц резеда е мини Великденско бижу може да се съчетае с поне още две подобни яйчица от филц и да се накичат на свежа зелена клонка по подобие на елха с играчки. Като част от Колекцията Decorra Holiday Easter тази мини декорация е подходяща за Великденска украса на дома, търговски обекти, витрини, детски заведения, магазини, ресторанти, пекарни и др. Това пъстро Великденско яйце носи белезите и символиката на празника в себе си и създава допълнителна празнична атмосфера. Благодарение на своите компактни размери и удобство на закачване, тази идея за декорация на дома е едно ниско-бюджетно решение за избор на подарък или сувенир за Великден. Височина на яйцето около 6 см., ширина 4 см. и при средна дължина при закачване около 10 см.
 

- 4024-PP. Великденска Кокошчица мини е изработена от нежен плюшен плат, част от Колекцията Decorra Holiday Easter. Компактна, весела и забавна тази малка плюшена декорация може да се използва и за игра. Атрактивна визия и неповторима ръчно изработена декорация на дома и акцент при аранжиране на тематични празнични щандове. Размери: височина 13 см. и ширина 10 см. Великденската плюшена кокошчица може да стои напълно самостоятелно, без допълнителна опора. Лека и артистична носи настроение и придава красота на празничния интериор. Освен за декорация по време на Великден, за подарък за имен ден, повод и др, кокошката може да бъде неизменна част от красотата на дома - поставена в кухнята, трапезарията, до прозореца, върху маса, шкаф или друга мебел. 

 

Всички продукти са изработени без компромис за качество и с гаранция за дълготрайна употреба.

 

Великденски идеи за украса и декорация ръчна изработка, които ние предлагаме можете да намерите тук: http://decorra.eu/Velikden

 

Ние залагаме на качествените материали при изработката, на практическата страна на всеки един артикул. Великденските ни продукти, с които да украсите дома, офиса, заведението или търговския обект са подбирани по такъв начин, че да Ви дават свобода не само за избор, но и възможност да развихрите своята фантазия при декорирането.  Ще можете с лекота да аранжирате витрините и регалите с текстилни декоративни фигури и да добавите Великденски акцент чрез кокошка от плат, подложки за сервиране, Великденско зайче и морков от плат, рисувани яйца, висулка от дърво с декупажно кракле или друго.

 

Вашите въпроси и запитвания можете да изпращате на имейл sales@decorra.eu или чрез формата за контакт озаглавена "ПИШЕТЕ НИ !"

 

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=sGdAUJEVdxk&feature=youtu.be

Авторски текст и презентиране: Фантима Иванова,

Маркетинг мениджър и Управител на "Декора Крейт" ЕООД, тел. 0887 193 608

E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Остави коментар

Loading...