Време за игри. Детска кукла от плат с дрехи и аксесоари

От Фантима Иванова 03/11/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,

Време за игри. Детска кукла от плат с дрехи и аксесоари

С помощта на това детско клипче много от вас ще си спомнят какво е прекрасното усещане да си дете. Непринудени, естествени, двете малки артистки ще ви покажат как с детската кукла от плат може да се играе и с нейните аксесоари сценарий да си измислят.

Ръчно изработен кукленският комплект има 8 части и служи за увлекателна игра. Весела и забавна, висока 43 см., тази мека играчка е изработена от памучни платове с приятни тонове на светло синьо и розово. Има тънки дълги крачета с обувки, които леко се поклащат и огъват при игра.


Куклата може да седи седнала, само ако има опора на гърба. Височина в седнало положение около 24 - 25 см.

Екстри на куклата: шапка с широка периферия и панделка за акцент, елегантна рокля с воланче и разкрой, гащички, блузка, чантичка с панделки от плат, портмоне с огледалце, пластмасово гребенче. Уникална комбинация на елементи и аксесоари, които могат да се махат, сменят и да става забавна игра. Ширина на кукличката около 24 см.

Handmade продукт, гарантиращ безопасност и дълготрайна употреба, изработен от 100 % памучни платове и пълнеж от силиконова вата с доказуем произход за качество и безвредност.

Кукла от плат с резервни дрехи, чанта и портмоне, комплект е подходяща за подарък за рожден ден, имен ден, Коледа, Нова година или друг повод за декорация на дома, на детската стая, за аранжиране на витрини в търговски обекти за детски стоки, детски центрове, детски градини и др.

Може да се комбинира с други продукти, изработени от плат, дърво или други материали, които имат същата тема, мотив или цветова гама като например панер декориран часовник за стена, мини пано декупаж, касичка, калъф за очила, лента, фиба и ластик за коса, картичка и др. Подходяща е за пране на ръка или в пералня при 30 - 40 градуса.

Авторски текст: Фантима Иванова
Актьорски екип: Мики и Слави

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=brWjN3kQpV0&t=17s
 

Остави коментар

Loading...