Всичко при изработката ни започва така

От Фантима Иванова 17/04/2017 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,

Когато създаваме един НОВ ПРОДУКТ, ние извършваме много действия - обмисляме идеята, създаваме проекта, изработваме мострата, тестваме готовия продукт за здравина, удобство, приложимост и дълготрайност.

 

След като сме 100 % сигурни, че ще Ви предоставим качествен продукт задължително минаваме през фотограф и едва след това пристъпваме към следващата творческа стъпка - писане на описателните текстове на всеки НОВ ПРОДУКТ за предстоящата му онлайн среща с Вас - чрез Интернет магазин www.decorra.eu и Facebook - https://www.facebook.com/decorra.eu... .

 

Естествено на живо е по-лесно, защото там може продукта да се види и да се тества, затова за Варненци, през лятото на миналата година, отворихме офлайн магазин на бул. "8-ми Приморски полк” №122 - А.

 

През годините създадохме мадамските портмонета с огледало, несесерите и калъфите за очила с форма на чаша, клъч портмонетата с джобче за телефон, портмонетата за документи и мобилен телефон, несесерите с извитата горна част като дъга. Интересът към тези наши модни аксесоари от плат расте и не спира да расте затова месеци по-късно за любителите на по-малките модни аксесоари създадохме СПЕЦИАЛЕН нов модел - сгъваемо портмоне с кръгло огледало.

 

ЗАЩО ЛИ? - Защото това моделче има нови предимства - носи се в чанта, скрива се в ръката, може да се закачи с гайка на колана, подходящо е за закачване на ключове и естествено има огледалце за бързо червило или корекция на прическата.

 

ЗАЩОТО, тези които ни се довериха получиха портмоне от плат, което e всичко това:

1. практично;

2. удобно;

3. леко и меко;

4. поддържа се лесно;

5. ползва се дълго;

6. може да се комбинира с много стилове и материи;

7. защото е на достъпна цена.

 

Ваши Decorra HandMade

 

*** Пълната колекция от портмонета от плат и козметични несесери, чанти и др. можете да разгледате тук:

http://decorra.eu/Moda-Bijuta/Neses...

 

 

Остави коментар

Loading...