Емоционален подарък за една дама на 60 с пожелания на немски

От Фантима Иванова 09/09/2018 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Мода, БИЖУТА за жена,

Емоционален подарък за една дама на 60 с пожелания на немски, които носят хубави емоции от празника и спомени за цял живот. Един подарък, избран с огромно желание, поднесен с много старание, носещ много приятни спомени и уважение. Нашата клиентка беше толкова въодушевена от възможността да изненада своята немска приятелка с ръчно изработен подаръчен сет, че ни се довери на 100% при подбора на продуктите и опаковането. Вложихме от себе си много старание, професионални умения и вдъхновение и смея да твърдя, че подаръка стана уникален, бутиков, емоционален и много личен. 
 

Изписването на месеците на правоъгълничетата на вечния календар на немски език и пожеланието на картичката, бяха толкова лични и толкова хубави, че няма как да не усмихнат рожденничката и да не стоплят нейното сърце.
 

Ето какво комбинирахме като отделни артикули, за да направим един подаръчен сет, в който има:
 

- продукт за дома, който непрекъснато да се гледа от семейството и да изисква активност от страна на рожденничката с прместването на цифрите и месеците на дървените елементи на вечния календар;
 

- дамски модни аксесоари - портмонето с огледало, което е многофункционален артикул, харесван от всяка жена, защото може да се използва като портмоне, мини чантичка за носене в ръка или като несесер за гримове и джоб за телефон. Табакерата за слим цигари изисква непрекъснато ползване и докосване на релефната повърхност на декорацията.
 

- Тематична картичка, направена в същия дизайн и тема на останалите артикули, която има авторско пожелание.
 

Ето и подробности за отделните продукти, които съчетахме в един емоционален подарък за една дама на 60:

Настолен Вечен календар Винтидж сини рози е интересен и нестандартен подарък за жена или за семейство. Елегантна, нежна, фина форма на самата поставка и компактни размери за поставяне където пожелаете, без да се заема много място. Изработен е от дърво, МДФ материал и техника декупаж. Габаритните размери са: основа ш. 15 см. х 11 см. и височина 19 см. Предимство на тази идея за подарък е тоова, че календара може да се ползва дългосрочно, интересен е като артикул и е забавно преместването на правоъгълните лентички и кубчета на текущата дата. Може да се сложи върху маса, шкаф, секция, работно бюро и др.

Калъф за очила Винтидж сини рози е двустранно декориран чрез декупажна техника яйчено кракле. Калъф за очила Винтидж сини рози е украсен от външната страна с техниката яйчено кракле, благодарение на която е постигнат невероятен външен вид и визия. За направата са използвани безвредни акрилни бои и лаково покритие, което предпазва визията от повреждане. Размери на кутията: дължина 16 см., ширина 6 см. и височина 3 см.
 

Портмоне с огледало Винтидж сини рози е уникален и стилен моден аксесоар, който има силно изразена функционалност и практичност, компактни размери в сгънат вид - 11.5 х 20 см.  Портмоне с огледало Винтидж сини рози има следното вътрешно разпределение от дясната страна има кръгло огледало с диаметър 8 см. със скрит под него джоб 10 х 10 см. и допълнително мини правоъгълно джобче 10 х 7.5 см. От лявата страна има 2 малки джобчета, разположени едно до друго с размери 8.5 х 6 см. и 10 х 17.5 см., а под тях е големия джоб с цип и размери 8.5 х 18.5 см. Закопчаването на портмонето става с помощта на велкро лепенка.
 

Хоризонтална Handmade Картичка Винтидж сини рози, част от колекцията продукти Decorra Holiday "Специално за теб!". Тази ръчно изработена поздравителна картичка е интересна идея за окончателно оформяне на подаръка за една жена или младото семейство. Поставена при чашите за шампанско от сватбеното тържество или бутилката с вино, картичката непрекъснато ще напомня за специалния и важен момент от живота, за който е подарена. За направата са използвани картон, няколко отделни модула със салфетно декориране, леко повдигнати на горе, бяла стенирана панделка и перлички. Размери: 15 х 11,5 см. Продуктът се предлага в целофанова опаковка и без допълнителен хартиен плик.
 

Емоционален подарък за една дама на 60 с пожелания на немски е отлично решение, което може да послужи за подарък на жена във варианта, който ние сме направили или вие сами да направите своя комбинация, предвид това какво харесва вашата позната, майка, приятелка, съпруга ...


Авторски текст и презентиране на Емоционален подарък за една дама на 60 с пожелания на немски:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=jrodTbiHMCI&feature=youtu.be

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

 

Остави коментар

Loading...