За жената с име РОЗА, за нежната дама-бижута синя роза

От Фантима Иванова 03/11/2018 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Мода, БИЖУТА за жена,

За жената с име РОЗА, за нежната дама-бижута синя роза.  Всеки продукт сам по себе си е уникален, благодарение на своята визия, но напълно завършена става идеята когато се направи пълна продуктова линия. Продуктова линия, която прави идеята 100 % завършена, а продукта бутиков, уникален и неповторим. Една завършена идея и линия сини рози.
 

За жената с име РОЗА, за нежната дама с афинитет към бижута синя роза - специална лимитирана серия от дамски бижута и дамски аксесоари, които ще зарадват всяка дама със своята 100% -ова идентичност на визията.

Уникално съчетание на различни елементи, разнообразни техники на изработка, приложение и функционалност. За оформяне на цялостната идейна концепция са използвани полимерна глина, дизайнерска хартия, салфетки, бои, лакове и лепила, но най-вече изкусните ръце на твореца.
 

Дамските модни артикули могат да се съчетаят по много и разнообразни начини като се изхожда от предпочитания, функционалност, практичност, бюджет и .... още какво ли не.
За нас беше огромно удоволствие да надграждаме хендмейд продукти с еднаква идентичност - синя роза, за да направим този вълшебен дамски комплект, който включва:
 

1. Винтидж колие и обеци синя роза, изработени от полимерна глина

2. Табакера за слим цигари декупажирана с техника яйчено кракле

3. Картичка с дизайнерска хартия синя роза и фино състаряване на ръбовете

4. Мини таг - комплимент за да бъде опаковката завършена
 

Всички артикули могат да се закупят поотделно, да направите своя собствена комбинация и да зарадвате любимата жена, майка, приятелка, дъщеря за празника на цветята, рожден ден, имен ден или просто ей така без повод. Качеството е гарантирано, за удоволствието от ползването наша цел.

Ако имате въпроси, моля не се колебайте да ни пишете на имейл: sales@decorra.eu!

Идеята сини рози може да бъде доразвита още повече като се добавят дамско клъч портмоне, портмоне с вградено огледало, подвързия за книга, несесер за гримове, книгоразделител, калъф за очила и др.
 

Авторски текст и презентиране на За жената с име РОЗА, за нежната дама-бижута синя роза:
 

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/
 

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=VU994CCpYQ8&feature=youtu.be
 

Остави коментар

Loading...