Зелено еленче от плат за декорация и коледен подарък с картичка

От Фантима Иванова 15/12/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Декорация, Идеи,Домашен декор,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,Подаръци, КОЛЕДНИ ИДЕИ,

Зелено еленче от плат за декорация и коледен подарък с картичка, специално разработени като част от Коледно - Новогодишните идеи на Decorra HandMade.

Зелено Коледно еленче от плат

Текстилно декоративно еленче за украса и декорация, изработено от платове с коледна тематика. Компактна, забавна и оригинална ДЕКО фигура, част от продуктовата линия Decorra "Специално за теб". Текстилното еленче може да се закачи на вратата или на друго място, за да краси и радва всички. За целта може да се използва специална лента или фин шнур.


Еленчето е приятно на пипане, интересно и красиво на вид, компактно за гушкане от детските ръчички, при наблюдение от възрастен, тъй като очичките са направени от малки копченца и има метална висулка на сърчицето.

 

Коледното Еленче е изработено от 100 % памучни платове и силиконова вата с гарантиран произход за качество. Може да се пере на ръка и в пералня при 30 - 40 градуса.


Коледна картичка Зимна приказка
 

Коледна картичка Зимна приказка е част от Празничната Коледно-Новогодишна колекция Decorra Christmas "Специално за теб".  Благодарение на тази ръчно изработена и декорирана с много вдъхновение картичка, ще направите поднасянето на Коледния подарък по незабравим начин. Оригинално съчетание на техниката лепене и декорация върху цветен картон в комбинация с дизайнерска хартия и изкуствено заскрежаване на покривчетата на къщичките. Картичката има нестандартна сгъната форма тип хармоника, благодарение на която може да стои самостоятелно, без опора отзад. Коледна картичка Зимна приказка показва красотата на зимните празници с помощта на светещи къщички, снежинки и елхички. Картичката се предлага без хартиен плик. За основа на картичката е използван картон в цвят бордо, за да изпъкнат елементите.  Размери: 11 х 11 см.
 

Handmade Коледна картичка Зимна приказка има обемна визия и е отлично допълнение към подарък за мъж, жена или семеен подарък, изработен от плат, дърво или друга материал във вид на поставка за чаша с подложка, декоративна висулка, свещ, коледно еленче, коледни дрешки за чашки,  декорация на празничната маса, плъстени сапуни, сувенири и др. продукти за Коледа и Нова година.
 

Можете да избирате между материи и техники на изработка, да съчетавате продуктите като завършени идеи и да избирате от нашите готови картички и предложения за надписването им.

Авторски текст и презентиране на
Зелено еленче от плат за декорация и коледен подарък с картичка:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook https://www.facebook.com/decorra.eu/
 

Остави коментар

Loading...