Златна Коледа - подложка за чаша, украса и картичка ръчна изработка

От Фантима Иванова 16/12/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Декорация, Идеи,Домашен декор,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,Подаръци, КОЛЕДНИ ИДЕИ,

Златна Коледа - подложка за чаша, украса и картичка ръчна изработка, специално подбрана комбинация от няколко Коледни артикула за подарък на жена. Уникални идеи за Коледен дамски подарък или за лично ползване, които ще внесат настроение и топлина по време на зимните празници.

Една ЗЛАТНА КОЛЕДНА МАГИЯ, която стопля душата, рарадва своята притежателка и носи празничния Коледен дух. Ето повече подробности за отделните артикули:

3025-PР. Коледна подложка + Чаша

Handmade Коледна подложка с Чаша, част от Зимната колекция продукти Decorra "Специално за теб!" предназначени за декорация на масата.
 

Висококачествена ръчна изработка на дървена поставка за чаша, декупажирана с коледни мотиви на дъното и златна боя върху всички останали стени. Бюджетно решение и мини идея на подарък ръчна изработка с изразена практичност и оригиналност, подходящ за мъж, за жена, за дете.

Подложката запазва дъното на чашата топло за по-дълго време и носи допълнителна наслада при употреба. За декорацията на Коледната подложка за чаша са използвани безвредни бои на водна основа, а гланцираното покритие е постигнато чрез безвреден прозрачен лак. Подложката за чаша "Златна Коледа" се почиства се с мокра или влажна кърпа. Размер на подложката: 13х14 см.


3009-РРP. Картичка Коледни свещички
 

Ръчно изработена, квилинг Картичка Коледни свещички е част от серията продукти Decorra Christmas "Специално за теб", благодарение на която ще направите своя подарък напълно завършен. Уникално съчетание на техниката квилинг при оформянето на три тънки цветни свещички с пламък в комбинация с кичесто коледно цвете в бяло със зелени извити листенца, Всички елементи на картичката са наредени като композиция върху няколко слоя картон и залепени върху дизайнерска хартия с коледна тематика. Картичката се предлага без хартиен плик.
 

Картичка Коледни свещички е универсална вертикална, поздравителна картичка, която отлично допълва избора на подарък.

3055-PР. Деко висулка Златна Коледа

Ръчно изработена Деко висулка Златна Коледа от МДФ, подходяща за украса на дома. Като част от Коледната колекция Decorra "Специално за теб!" тази мини висулка е с атрактивна визия, уникално съчетание на елементи, форма и цветове, което създава усещане за зимна приказка. Коледната висулка е бюджетен коледен Handmade подарък за жена, момиче или момче, който може да се използва като украса и домашен декор. Деко висулка Златна Коледа е атрактивно кръгче, което може да се постави на врата, прозорец, на коледното дърво и на др. места с помощта на допълнителна корда, кожена каишка или шнурче. Не пречи и не заема място, излъчва настроение и усещане за празник.
 

Деко висулка Златна Коледа е изработена чрез декупажна техника яйчено кракле, която дава релефна визия и прави висулката за Коледа още по-интересен и желан подарък. Може да се използва многократно, тъй като материалите, от които е направено са защитени от прозрачен безвреден лак, а почистването става с влажна кърпа.

Авторски текст и презентиране на Златна Коледа - подложка за чаша, украса и картичка ръчна изработка:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook https://www.facebook.com/decorra.eu/

Loading...