Дамско клъч портмоне с Черни котки. Хит продукт за жените

От Фантима Иванова 07/07/2017 1 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Мода, БИЖУТА за жена,

Дамско клъч портмоне с Черни котки е хит продуктът с марка Decorra HandMade сред момичетата и жените през последните месеци. Удобно, практично, оригинално и неповторимо. Дамско клъч портмоне с Черни котки изработихме с огромно внимание и старание от висококачествен ленен плат в комбинация с червен плат със състав памук - полиестер.

 

Един многофункционален моден аксесоар с две лица, част от Колекцията Decorra Lady "Специално за теб!". Това е клъч портмонето с черни котки. И най-хубавото е, че принта с черни котки не ни позволява да повторим по никакъв начин този модел в предходния му вид. На едно място котенцата се закачат с лапички, а на друго са изпънали гръбче.

 

Този текстилен моден артикул се оказа една успешна разработка, която за кратко време се наложи като модна линия сред момичетата и жените. Всички момичета харесват портмонето от плат. Всички майки останаха от избора си, след като ни се довериха и избраха този моден аксесоар.

 

Клъча с котки комбинира много дамски аксесоара в един продукт. Безспорно това е така и може да се потвърди от нашите клиентки и от нас самите. С един продукт Вие имате портмоне, мини ръчна дамска чанта, несесер, калъф - джоб за мобилен телефон или калъф за черни слънчеви очила. Пазаруването в магазина и нареждането на дългите опашки вече не ме притесняват. Достатъчно е това, че клъч портмонето е закачено за дамската ми чанта. Плащам с лекота на касата. Звънне ли ми телефона, лесно отварям капачето, чувам веднага звука и започвам да разговарям с ответната страна.

Портмонето с черни котки има две лица. Едното лице е с хоризонтална визия и се състои от 2 джоба - малък за монети и по-голям за банкноти, карти, бележки, ключове и др. неща. Другото лице на  Дамско клъч портмоне с Черни котки е с вертикален джоб с велкро лепенка. В него може да се постави мобилен телефон, носни кърпички, визитни картички, мини бележник, черни слънчеви очила, слим цигари или други дребни вещи.

 

Дамско клъч портмоне с Черни котки има много предимства и изразена практичност . Бързо се обслужва само с ципове и велкро лепенка. Може да се промуши през ръката и да се носи като чантичка - портмоне. Има компактни размери и гарантирана здравина на шева. Материалите, от които е направено осигуряват дълготрайна употреба. Мобилния телефон е на лесно и откриваемо място. Безопасността на ползване е гарантирана. Още една идея - дамско клъч портмоне с Черни котки може да се закачи на дръжката на чантата и да се пусне вътре в нея.

 

Размерите на дамско клъч портмоне с Черни котки са изключително компактни и удобни за всяка ръка - 11 х 17 см.. Дължината на дръжката с ухото е 24,5 см., от която 21 см. е дръжка + карабинка.

 

Кокетно и практично, Дамско клъч портмоне с Черни котки може да се превърне в интересен тематичен HandMade дамски подарък. Можете да го комбинирате с продукти, изработени от същия плат. Но можете да направите и своя комбинация по избор. Да съчетаете други материали и техники със същата тема като ключодържател, подвързия за книга, бижута, предмети декупаж, натурален сапун, свещ, часовник, картичка, брошка с черна котка и др. Може би не на последно място, но трябва да споделим, че дамско клъч портмоне с Черни котки е подходящо е за пране на ръка или в пералня при 30 - 40 градуса. Съхне на чист въздух за часове. Разбира се, че Ви препоръчваме в горещите летни дни да щадите текстилните материи, за да не изгарят от горещите и преки лъчи. При изчерпана наличност, Клъч портмоне с Черни котки може да се изработи повторно със същите или подобни материали за срок 3 - 5 работни дни.

 

С грижа за Вас създадохме специална колекция с Handmade картички. А към всяка от тях добавихме БОНУС примерно предложение за надпис. Така вярваме, че ще направите поднасянето на подаръка по още - по незабравим начин и личен стил.

 

Всеки тоалет се нуждае от подходящо украшение, аксесоар или бижу. Всяка чанта има нужда от вътрешен ред. Всяка врата трябва да бъде заключена, а ключовете съхранени на сигурно и удобно място. Оригинални и нестандартни продукти, комбинативност и заменяемост. Различни материи, форми и стил. Изгодни цени, Hendmade индивидуален подход - всичко това е тук: Модни аксесоари, портфейли, бижута, чанти от Decorra HandMade

 

С Decorra всичко има завършен вид!

 

1 Коментари

Полина иванова:
17/07/2017, 12:49:37 PM
Отговори

Имам такова клъч портмоне и съм много доволна от него. Супер удобно ми е. Много добър избор направих и се радвам, че открих магазин декора.

Остави коментар

Loading...