Decorra HandMade - Избирай с любов! Подарявай със стил!

От Фантима Иванова 04/08/2017 0 Коментари Подаръци и празници,Handmade свят,

 

Decorra HandMade - Избирай с любов! Подарявай със стил! Вероятно има какво още като послание да се добави, но истината е, че това е към което всички се стараем. Да даряваме и да получаваме любов не как да е, а със стил. А как да предадем своята любов, уважение, емоция и чувства към празнуващия, ако не чрез избора си на оригинален подарък за празника? Да добавим луксозна ръчно изработена картичка, да аранжираме фино с панделка и да добавим елегантна, подходяща опаковка. Да. Tова е малко, но е от огромно значение и детайл за тържественото поднасяне на подаръка.

 

Това, което избираме за празника и начина, по който го правим ни прави различни. Едни избират бързо, а други бавно. Едни мислят повече, а действат по-малко. Едни искат популярното, а други нетрадиционното и уникалното. Не винаги силната емоция, която влагаме е на момента разбрана. По време на шумното тържество рожденика или именника получава много пакети и торбички. Не е възможно всяко нещо да се отвори и да се види внимателно и подробно. Важно е, че когато остане на спокойствие, празнуващия бързо ще фокусира пакетите и подаръците, избрани с любов и подарени със стил.

 

Decorra HandMade. Какво е това? - ще попита всеки, който още не ни познава. Шарено и пъстроцветно подаръчно настроено ще отговори, всеки който вече ни познава. 

 

Decorra HandMade е китното ни местенце с оригинални идеи на хендмейд подаръци, играчки от плат, занимателни и развиващи меки книжки, къщички с кукли и образователни игри, дамски портмонета и други Decorra HandMade красоти. 

 

Предисторията. :) Каква е тя?

 

На 8- ми ноември 2015 г. стартира нашият Decorra Интернет магазин http://www.decorra.eu . Малко по-късно във времето, през лятото, на 20 юли 2016 г. отвори врати реалния ни магазин в гр. Варна. На един от най-оживените булеварди в града. Под козирката на един висок блок в близост до мъдър и стар орех на бул. 8-ми Приморски полк № 122 - А.

 

- Колко често сте мислили върху това какво за Вас е Decorra всички вие мили хора, които ни познавате?

 

- Колко близки и мили си станахме през времето?

 

- Колко от вас отново биха ни избрали и биха ни се доверили?

 

- Какво всъщност е магазин Декора или Decorra HandMade? - Любима марка, уютно място, приятни хора, дизайнерски ръчно изработени подаръци, уникални предложения, красиви снимки, шумни игри, авторски стил на позициониране на пазара, индивидуален почерк при писане на послания, закачливи думички, забавно място или ... всичко това събрано в едно. 

 

Най-вероятно съм пропуснала нещо да изброя, но както винаги съм казвала:

 

- Вратата е отворена! Мили, ПРИЯТЕЛИ, критикувайте ни смело ако някъде с нещо досаждаме или сгрешим. Споделяйте мнения, забавлявайте се с нас. Защото и НИЕ сме хора и може някъде да сгрешим, защото ВИЕ, а не друг, СТЕ НАШИЯ КОРЕКТИВ.


А, НИЕ от екипа на Decorra HandMade за миг ще спрем, ще послушаме думите ви и пак ще продължим с пълна пара и само напред, без грам почивка и умора! 

 

Повярвайте ми, един стил на комуникиране и поведение никога не може на 100 % да бъде повторен. Избирайте с любов! Подарявайте със стил! Такива са всички продукти ръчна изработка, които ще намерите при нас. Изборът на подарък, направен с внимание и много любов е като черешката на тортата от празника. Емоцията може да следва своята градация и само може да радва човека, който ще получи точно такъв подарък. Подарявайте своите подаръци със стил и не правете компромис с качеството, така както го правим ние от Decorra HandMаde. Един ден пръстите ми са уморени, очите ми не виждат добре, а друг път си грабвам чантата през рамо, слагам си тъмните очила и дерзая на вън! 

 

Защото: 


НИЕ залагаме на своя уникален Decora Style за позициониране на пазара, на своя индивидуален Decorra HandMade подход и френдли общуване, което ни прави РАЗЛИЧНИ, ПОСЛЕДОВАТЕЛНИ и ПОСТОЯННИ!...

 

Ако още по темата Ви се чете, нашата пълна история е тук: http://decorra.eu/Decorra-Za-nas


Снимки: личен архив на Decorra HandMade

Фотограф: Таня Драголова 

                                                                                     

Остави коментар

Loading...