Детска тиха книжка Emma ръчна изработка

От Фантима Иванова 12/03/2019 0 Коментари Подаръци и празници,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Тихата книжка къщичка от плат на Emma има цветни страници и пъзели за момиче, които позволяват да развива своята фина моторика и правилно развитие на ума по метода на известната Мария Монтесори. Размери: ширина 27 см. и височина с комина 29 см.
 

Изработена е от меки памучни платове с разноцветни десени и апликации. Всяка страница от тихата книжка е неповторима, различна и с уникален дизайн. Независимо, че концепцията на изработка и идеята е изцяло на Decorra Kids колекцията, моделите винаги се различават по между си.
 

Детска тиха книжка Emma е удобна за носене, приятна за разлистване и има изразен образователен характер. Името тиха книжка произтича от факта, че сама по себе си книжката от текстил е толкова занимателна, че увлича детето в тиха игра. Детето става уверено в своите действия, развива нови умения и гради самочувствието си на развиващо се и можещо дете.

Изработена е от висококачествени памучни платове и фина вата за плътност, здравина и по-приятно разлистване. Елементите са изрязвани, подгънати и подплатени, гарантиращи безпроблемно пране при 30 - 40 градуса и безопасна игра. Подходяща е за деца от 1 до около 6 г.
 

Предимство на Детска тиха книжка Emma ръчна изработка от плат, още тиха книжка къщичка с пъзели за момиче е това, че може да служи за игра на две деца. По този начин не само ще усъвършенстват своето когнитивно мислене и екипност, но ще си помагат да измислят нови игри, провокирани от индивидуалната си фантазия.
 

Занимателните игрови страници са общо 11, от които едната е корицата с цветенца, които се махат и могат да се слагат на различни места. Текстилна тиха книжка къщичка с пъзели за момиче спомага координацията на погледа и ръцете, а също така желанието за самостоятелна игра.

Всички запитвания за този продукт изпращайте на имейл sales@decorra.eu или чрез ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ!
 

Авторски текст и презентиране на Детска тиха книжка Emma ръчна изработка:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

Остави коментар

Loading...