Подарък за осми март - лале от плат и картичка ръчна изработка

От Фантима Иванова 17/02/2019 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Мода, БИЖУТА за жена,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Лалето от плат никога няма да увехне, а картичката е начин да напишете своето лично пожелание към любимата майка или жена. Едно идеално бюджетно решение за подарък, който е различен, нестандартен и много личен, тъй като е ръчно изработен за нея.

Подарък за осми март - лале от плат и картичка ръчна изработка е една запомняща се и практична идея за подарък на жена.

ЛАЛЕ ОТ ПЛАТ


Декоративно Лале, ръчна изработка, част от серията продукти Decorra Home "Специално за теб".

Може да се използва за декорация на масата, на кухнята, трапезарията, на витрини в търговски обекти, за Великденска украса и др.

Лалето от плат доставя радост на момичетата, не само като подарък за празника на жената, но и като форма на уважение и внимание. Няма опасни дребни елементи и всичко е оформено с пълнеж от вата.

Декоративно червено Лале е висококачествен Handmade продукт, с дълготрайна употреба, изработен от 100 % памучни платове и пълнеж от силиконова вата, подходящи за машинно пране при 30 - 40 градуса.

При изработката на това цвете - лале не са използвани никакви трърди елементи или пръчици за листото или стеблото. Абсолютно всичко е направено САМО от памучен плат и вата. Лалето може да се направи в различни цветове, както и с леко наклонено настрани листенце.

 

ОБЕМНА КАРТИЧКА С ЛАЛЕТА
 

Ръчно изработена, картичка с квадратна форма и атрактивна визия. Има весело излъчване благодарение на наситените си цветове и идея. Благодарение на това свежо предложение на ръчно изработена картичка ще направите своя подарък напълно завършен. Тази дамска поздравителна картичка с лалета съчетава няколко елемента в едно - цветни форми, апликиране и декориране. Предлага се без хартиен плик и има размери: 12 х 1 2 см.
 

Една идея, с която да докоснете сърцето на любимата жена за празника. Един уникален подарък за жена, ръчно изработен и поднесен по специален начин. Невероятна комбинация на материали, декорация и концепция. Гарантирано качество, дълготрайна употреба, която предизвиква само хубави и приятни емоции!
 

Авторски текст и презентиране на Подарък за осми март - лале от плат и картичка ръчна изработка:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

 
гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=r2kFmC00v1c&feature=youtu.be

 

Loading...