Магазин Декора Варна празнува и подарява

От Фантима Иванова 15/07/2017 3 Коментари Подаръци и празници,Handmade свят,

Магазин Декора Варна празнува и подарява подаръци за своя първи рожден ден. Да, мили приятели и гости на града, на 20 юли нашето реално магазинче ще има рожден ден. Магазин Декора Варна празнува и се радва, че става на една годинка. Една годинка, по време на която се запознах с много и различни хора. Сменях редовно декорите на витрината. Добавях и махах рекламни табели, послания и бележки. Борих се с неволите и какво ли не. Но, ... факт е, че Магазин Декора Варна празнува и подарява хендмейд продукти, за да радва много възрастни и деца. Наложи се да минем през различни трудности.

 

Историята помни как ни замръзваха стъклата и си имахме ледена площадка - пързалка пред магазина. Почивахме си дълго през зимата и ни тъгуваше магазина. Радвахме се на закрилата на дърветата и на кичестите клони на сливата през пролетта. Мориха ни жегите. Освежаваше ни вятъра. Но ... не затворихме вратата. Бяхме на линия, но и да отсъстваме ни се налагаше. Един път за ходене до куриера, а втори път по уважителни причини. Табелата на вратата с надпис "В почивка съм" от време на време оставях, но упоритите и търпеливите ме дочакваха. Гостоприемно посрещахме всеки дошъл при нас в студа и жегата, за да се зареди с декорска частичка красота. Надничаха пътницте от автобусите, вперили поглед в червените надписи на табелата. Любопитно надничаха съседите и любезно поздравяваха. Така отново стигнахме до лятото. Все същите хора, все така заредени с позитивно настроение и нахъсани за работа, творчество и реализиране на повече усмивки.

 

Емоция и преживяване за цял живот си остава пазаруването от Магазин Декора Варна. Повечето покупки си имаха лична история. Всеки клиент стана наш верен приятел и все повече започнаха до нас да достигат хора. Истината е, че имахме много поводи за радост през изминалите 365 дни. Смяхме се на воля с лоялни клиенти. Заснемахме си в приятна обстановка клипчетата на томболите. Правихме си презентацията на тихата книжка - къща с пъзели за игри с един от най-малките и усмихнатите ни приятели. Успяхме да спечелим доверието и на много гости на града. Намериха ни наши туристи, почивали на Албена и решили да намерят време за нас. Да дойдат и да ни посетят преди пътя към родния Плевен да ги прегърне. Посрещахме всякакви гости и се радвахме на своята медийна изява и популярност в цялата страна. Откриваеми и в същото време дискретно скрити бяхме не само онлайн, но и в реалните очертания на града. Станахме по - лесно разпознаваеми и растяхме в реална среда.

 

Една година Магазин Декора Варна съществува и оцеля. Подкрепени от семейство, приятели, бизнес партньори, творци и верни клиенти вече една годинка в реалния свят ни има. И това е повод за радост, наслада и почерпка. Трудно е да оцелееш в тези днешни времена. Упоритост, много силна вяра и малко доза лудост се изисква, за да следваш своята мечта. Много постоянство, креативност и труд са нужни за да стигнеш до нежната клиентска душа и сърце.

 

И така, мили приятели, по повод своят първи рожден ден, Магазин Декора Варна ще Ви почерпи с ПОДАРЪК - 20 % отстъпка на всеки на място закупен продукт в празничния ден.

 

За всички Вас, които бяхте до нас и продължавате да ни подкрепяте, сърдечно благодарим!

 

Пожелавам си здраве на мен и на всички, които стоят зад името Decorra HandMade, за да можем смело напред да вървим. Важно е човек да има подкрепа и да гради доверие. Всяко начало е трудно, всеки спечелен клиент е радост и повод за гордост.

 

Конкуренцията е безмилостно жестока не само в сферата на ръчната изработка и хендмейд творчество. Конкуренцията е безмилостно жестока във всеки бизнес. Но, факт е, че конкуренцията е двигател за работа, мотивация за творчество и шанс да бъдем по - добри в това, което правим и начина по който го правим. Така се раждат идеите, разнообразните продукти и се печелят клиентите.

 

Очакваме Ви на нашият първи рожден ден на 20 юли 2017 г. от 09:00 до 17:30 ч.

 

Адресът е без промяна: гр. Варна, бул. "8-ми Приморски полк" № 122 - А.


ПП.
Всички онлайн поръчки, направени на този празничен за нас ден ще бъдат с подарък безплатна доставка!

 

Благодарим Ви, че сте с нас и ни препоръчвате и предпочитате!

 

Ваши Decorra Handmade

3 Коментари

Десислава Герасимова:
16/07/2017, 03:36:03 PM
Отговори

Браво, Фани! Много успех ти пожелавам! Ето, че ти наистина успя и показа, че много неща можеш. Вярвам в теб и ти пожелавам магазин Декора Варна да съществува дълги години и да ни радва. Не спирай да създаваш красоти, за да ни радваш. На 20 юли съм при теб да почерпиш! Деси

Камелия:
17/07/2017, 12:50:56 AM
Отговори

Фани, като гледам снимката на магазинчето само мога да кажа, че си постигнала много. Твоят магазин Декора в момента е неузнаваем и прелестен. Толкова е различен, разнообразен и стилен. браво на теб! Ще се видим на празника!

Наталия Кузманова:
17/07/2017, 11:10:21 AM
Отговори

Браво, момиче! Ти успя Фани. Много се радваме за теб. Аз и цялото семейство ти пожелаваме много късмет, успех и творческо вдъхновение. Нека магазин Декора дълго да го има във Варна и да стане цяла верига! Нека това да е само началото за теб. поздрави от нас! Наталка

Остави коментар

Loading...