Не оставяйте Коледа да Ви изненада с избора на подаръци за мъже

От Фантима Иванова 22/10/2017 0 Коментари Подаръци и празници,Онлайн пазаруване.Съвети,

Не оставяйте Коледа да Ви изненада с избора на подаръци на мъже

 

Ако не искате Коледа да Ви изненада с избора на подаръци за близките и да Ви хване неподготвени, сега е момента. Време е да започнете да се оглеждате за интересни идеи и намаления за коледни подаръци. Не е задължително по Коледа само тематични подаръци да си подаряваме. Понякога осведомеността за актуалните и специални оферти за намаления са като жокер от ръкава.

 

На всички е известно, че изборът на подарък за мъж е труден, особено ако става въпрос за специален мъж със стил. Подарък за мъж, който ръчно изработен подарък би оценил е трудна задача. Дали Вие ще се заемете с изработката, нещо готово от друг автор или handmade магазин ще изберете няма значение. Важно е идеята да си заслужава и да бъде приета добре.

 

Мъжете като потребители може и да са по-претенциозни към подаръците, които получават, но със сигурност по-лесно избират подаръците за своите половинки. Все повече мъже предпочитат да пазаруват онлайн, за да спестят време и да се възползват от специални оферти за намаления. Жените от своя страна са 100 пъти по-претенциозни. Не само към избора на персонален, чужд или мъжки подарък, а и към подаръците като цяло.

 

Жените са склонни да обикалят, сравняват и да избират с часове, защото за тях пазаруването е не само цел, а отмора, удоволствие и задача. Докато не намерят и не сравнят минимум две оферти, не се отказват да ходят по магазините. Да, ама има и друга категория, тип онлайн-жени, които са достатъчно заети да ходят по магазините и затова купуват само онлайн. Тези мадами занаят всички изгодни оферти и никога не оставят пазаруването за последния момент.

 

Не оставяйте Коледа да Ви изненада с избора на подаръци за близките след като можете да се информирате по удобен и лесен начин за намаленията, които започват да Ви затрупват много скоро.

 

Мъжът като представител на силния пол е труден за идея на ръчно изработен подарък. Все пак обаче може нещо да се измисли, което освен, че ще го накара да се почувства специален, ще го очарова с начина, по който може да бъде опакован.

 

Ето и няколко идеи на мъжки подарък, които можете да намерите в магазин Декора, магазинът за подаръци във Варна:

 

1. табакера за цигари с декорация декупаж с яйчено кракле или релефна паста;

 

2. текстилни декоративни дрехи за бутилка вино и бутилка ракия;

 

3. кутия за диоптрични очила с декорация декупажно яйчено кракле;

 

4. комплект чаши и бутилка с релефна декорация, метален цип и загадъчн ефект на старо злато;

 

5. подвързия за книга или бележник с тема ретро коли, морска тематика или музикални ноти и инструменти;

 

6. декоративна декорация за стена с мини пано, дървена дъска или друг сувенир;

 

7. плетена мъжка гривна с котва в цвят античен бронз или албум за снимки;

 

8. текстилен ключодържател като допълнение към основен подарък;

 

9. кутия за карти с декорация декупаж и фино съсстаряващ ефект;

 

10. текстилно портмоне за документи.

 

И ако не искате Коледата да Ви изненада и да спестите от семейния бюджет, за да имате повече пари за други харчове, не се колебайте, а нашите предложения разгледайте! И най-вече, останете на близо, защото започват много скоро и големите намаления!

 

Не оставяйте Коледа да Ви изненада с избора на подаръци за близките и ни елате на гости:

Магазин Декора - Варна, бул. 8-ми Приморски полк №122 - А

Остави коментар

Loading...