Великденски празничен комплект за подреждане на масата

От Фантима Иванова 24/03/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Декорация, Идеи,Домашен декор,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Тематичен и много голям, комплект от продукти за великденската трапеза, украса на дома и гостната. Носи настроение, създава усещане за по-голям домашен уют и топлина за моментите, прекарани със семейството и близките.

Изработен в нежно зелено с шарен плат на бягащи кокошчици, Великденския комплект е част от Колекцията Decorra Holiday Easter "Специално за теб!".

Великденски празничен комплект за подреждане на масата се състои от няколко части за аранжиране на празничната маса с изделия от плат.

ПРОДУКТОВИ АКЦЕНТИ

Подложки за сервиране аранжиране на чиниите

Handmade Великденски Подложки за сервиране 6бр., част от Колекцията Decorra Holiday Easter "Специално за теб!". Всяка подложка е изработена от специален трудно промокаем плат, фина силиконова вата и бежов гръб. Всяка подложка е с размери 35 х 23 см.

Весели и забавни бягащите кокошки и яйца в цвят резеда с Арт визия, създават допълнителна празнична атмосфера и провокират апетит за хранене. Оригинален начин да аранжирате масата при сервиране на храна за закуска, обяд или вечеря.

Всяка подложка има различни краски, което прави комплекта за сервиране още по-уникален и цветен. 

 

Подложки за подреждане на чашите

Подложки за чаши Великден 6бр. са подходящи за използване у дома в гостната, кухнята, трапезарията. Всяка подложка е с размери 12.5 х 12.5 см. Висококачествена ръчна изработка чрез шиене, благодарение на която подложките могат да се перат на ръка или в пералня на 30-40 градуса без опасност от повреждане на материята или шева. Подложки за чаши с тема Великден, комплект от 6бр., част от Колекцията Decorra Holiday Easter "Специално за теб!".
 

Двулицев панер от плат за козунак, дребни лакомства или яйца

Handmade Великденски панер с 2 варианта на стените и дъното - едноцветен цвят резеда или бягащи кокошки в Арт стил. Като част от Колекцията Decorra Holiday Easter "Специално за теб!", панера е уникален Handmade аксесоар за празничната маса, който може да се ползва и целогодишно. Всички стени са с еднакви размери 20 х 20 см., в т. ч. и дъното.

В горната част на панера има нежна памучна дантела и фина панделка, които придават допълнително усещане за топлина и уют на дома и по време на празника. Може да се използва за шарени Великденски яйца, парчета козунак, хляб и др. Този двулицев Великденски панер с кокошки резеда е изработен от специален трудно промокаем, плътен плат и фина силиконова вата, подходящи за пране на
ръка или в пералня на 30-40 градуса. 

Лалета от плат

Декоративно цвете от плат, част от серията продукти Decorra "Специално за теб". Може да се използва за декорация на масата, на кухнята, трапезарията, на витрини в търговски обекти, за Великденска украса и др. Лалето може да бъде с различен цвят. Доставя радост на момичетата, не само на жената и може да се използва за игра, тъй като няма опасни дребни елементи.

Деко Лале е продукт, с дълготрайна употреба, изработен от 100 % памучни платове и пълнеж от силиконова вата, подходящи за машинно пране при 30 - 40 градуса.


Сувенир за масата с форма яйце и кафява кокошчица

Ръчно изработен Великденски сувенир кокошка с пиленца, подходящ за украса и декорация на масата. Като част от Колекцията Decorra Home "Специално за теб" може да се постави на всяка мебел - маса, шкаф, рафт, перваз на прозорец и др. Двете страни на статуетката са напълно идентични, което я прави още по-интересна, тъй като няма лице и гръб.

Създава приятно празнично усещане и топлина когато се добави към празничните Великденски прибори и сервизи за хранене.
Една атрактивна малка декорация, която придава свежест и настроение на домашния интериор, търговска витрина или продажбен Великденски корнер. Великденски сувенир кокошка с пиленца е бюджетно решение за подарък на дете, на жена или като част от по-голям семеен Великденски празничен комплект. Размери: височина 10 и ширина 7 см.
 

Идейната концепция за продукти Decorra "Специално за теб!", Великденският комплект може да се комбинира с други продукти, изработени със същия плат, с близка цветова гама, същото или близко предназначение и функции като панер за хляб, Великденски яйца или козунак, подложки за чаши, мини поставка декупаж, свещ червено яйце, рисувани Великденски яйца, Кокошка и петел от плат, моркови, зайчета, лалета и др.

ИДЕЯ, авторски текст и презентиране на Великденски празничен комплект за подреждане на масата:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

  гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/
 

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=uDKSU1TpQ6Y&feature=youtu.be
 

Loading...