Decorra Facebook бонус клуб

На всички свои КЛИЕНТИ и/или всички членове на Facebook групата на Decorra HandMade, "Декора Крейт" ЕООД дава възможност да спестяват пари още в момента докато пазаруват, използвайки специален Decorra промо код за отстъпка.


Какво представлява програмата? 


Decorra бонус клуб е програма, благодарение на която всеки КЛИЕНТ и/или ЧЛЕН на Facebook групата на Decorra HandMade има възможност да спестява средства от своя бюджет още докато пазарува ако неговата поръчка покрива определена сума, като закупува определен продукт или група продукти, за които важи Decorra промо кода. 


Всеки Decorra промо код има левова равностойност, с която още на момента ще се намали общата сума на текущата Ви поръчка. Decorra бонус клуб е нашият начин да Ви благодарим, че сте предпочели да пазарувате точно от нас, че сте ни избрали пред останалите, че харесвате, това което предлагаме, че сте наши клиенти, приятели и верни фенове. Това е нашето "ДОБРЕ ДОШЛИ!"  и нашето "БЛАГОДАРЯ!".


Как можете да станете член на Decorra бонус клуб?


Като наш КЛИЕНТ и/или ЧЛЕН на Facebook групата на Decorra HandMade Вие можете да станете член на Decorra бонус клуб, но за да получите правото на отстъпка от своята ТЕКУЩА ПОРЪЧКА е необходимо да имате Decorra промо код, който важи при определени условия. Още в момента на пазаруване Вие виждате на каква е сумата възлизат продуктите, които искате да закупите, каква е стойността на отстъпката под формата на пари или подарък, както и каква е крайната сума, която следва да заплатите.


Какви Decorra промо кодове можете да получите?


Според различните промоционални кампании или акции за стимулиране на продажбите на определени продукти или група продукти, предлагаме тематични промо кодове, които Ви носят различни отстъпки като суми, с които ще се намали стойността на Вашата ТЕКУЩА поръчка в Handmade Интернет магазин www.decorra.eu или под формата на предметни награди.


Кампания Decorra: Всяка поръчка на стойност минимум 100 лв. е с БОНУС БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!


Можете ли да предоставите своя Decorra промо код на друг човек?


НЕ. Бонус кода е персонален и важи само за поръчки направени през Вашия потребителски профил. 


За какъв период трябва да използвате Decorra промо кода?


Decorra промо кода трябва да бъде използван в рамките на обявената промоционална кампания, тъй като в противен случай ще стане невалиден и ще пропуснете възможността да се възползвате от получаването на бонуси под формата на отстъпки или подаръци. Decorra промо кода важи за ТЕКУЩАТА поръчка и кампания. 


Decorra промо код важи ли за продукти, които са на промоция? - НЕ. 


Защо с Decorra бонус клуб?


Защото ние ценим всеки КЛИЕНТ и ЧЛЕН на Facebook групата на Decorra HandMade и искаме да останат доволни от това, че сме били предпочетени пред останалите в бранша. Това не е форма на задължително членство чрез регистрация в системата на Handmade Интернет магазин www.decorra.eu, а нашата Decorra програма за КЛИЕНТИ и нашия начин за посрещане и обгрижване, нашия модерен начин на пазаруване, с който получавате допълнителен бонус чрез парични отстъпки и ви казваме: "ДОБРЕ ДОШЛИ и БЪДЕТЕ С НАС"


Забележка:


Като собственик на Handmade Интернет магазин www.decorra.eu, фирма "Декора Крейт" ЕООД си запазва правото да променя условията за прилагане на Decorra промо кодовете за отстъпка, по всяко време без предизвестие.


Ако имате въпроси, свързани с програмата Decorra бонус клуб, или искате да споделите своето мнение, не се колебайте, да ни позвънете на посочения телефон за връзка, да ни пишете на E-mail:  sales@decorra.eu или още по-лесно, да използвате формата за връзка с нас !Loading...