0101-FF. Персонализирана тиха Книжка от плат КОЛА

0101-FF. Персонализирана тиха Книжка от плат КОЛА

Идейната концепция на Тихата книжка кола за момче с пъзели и игри на Алекс да изучава света около него самостоятелно с помощта на игри с пъзели. Тази мека книжка от плат е една от най-сложните, най-образователните, развиващи и увлекателни книжки от плат. Тази разработка на тиха книжка от плат обхваща 5-те сфери - сетивни, практически, математически, за език (реч), общообразователни материали. Размери на книжката: 32 х 28 см.

Тихата книжка кола за момче с пъзели и игри на Алекс може да се ползва и след 9 м. възраст на детето (понякога може и по-рано по преценка на родителите). Това е свързано с момента, когато детето започва да си поставя определени цели и ги преследва. С Тихата книжка кола за момче с пъзели и игри е на-добре детето да започне самостоятелно да играе около една годишна възраст. Това не пречи на по-ранна детска възраст родителите заедно с детето да прелистват книжката и да се наслаждават на цветните странички. И все пак около една годинка, малчуганите обичат да седят и да си прелистват книжки с картинки.

НОВОТО тук при Персонализирана тиха Книжка от плат КОЛА е това, че направихме различна страница със сметало и добавихме тортата с цветните блатове на тази страница. Малките предмети и махащи се детайли отново ги има. Детето ще може да премества ябълки, круши и геометрични фигури., които да залепва и отлепва. Детето може да изважда морковите от гайките и да опита да ги върне на мястото им или в панера. Когато обаче му е скучно лесно ще премества детайлите на сметалото и ще прецизира фината си моторика. Увлекателни са игрите пъзели с рибена кост, дърветата с плодове и цветовете на светофара. 
Движението на колата и смяната на цветовете на светофара са лесен начин за изучаване на безопасното движение на пътя. Плуващите рибки имат различен вариант на откопчаване и закопчаване, което отново тренира фината моторика и когнитивно мислене. Така може да се занимава напълно самостоятелно до 5 г. или докато това занимание му омръзне.

КАКВО Е ПРЕДИМСТВОТО на Тихата книжка кола за момче с пъзели и игри на Алекс: махате дребните елементи и я давате на детето да си я разглежда. Ако забележите, че тази мека книжчица му е интересна го оставяте да си я разлиства и постепенно преценявате какво да добавяте като занимания и игри. Така в рамките на няколко години ще надграждате сложни детайли, докато детето самостоятелно и тихо си играе. Пъзели ще реди, разкази ще прави и интелекта си ще развива. ДА, до 2 г. детето ако има такава тиха книжка под ръка ще маха елементи, но няма какво да се скъса.

Все пак това е книжка не от хартия, а от плат. А, ние като родители винаги сме до своите деца, за да ги наблюдаваме, помагаме и да ги напътстваме! 

И, все пак, не забравяйте, че всяко дете е индивидуално. Някои деца започват да говорят рано. Лесно усвояват четенето и броенето. Имат добра памет, лесно се справят в училище. А при други деца всичко се получава с много усилия. 80% от способностите са дадени от природата и само 20 % зависят от възпитанието.

Персонализирана тиха Книжка от плат КОЛА може да се изработи с подобни или други материали и занимателни игри за 5 - 7 работни дни. При интерес, моля посочете желаната дата за доставка, кочто ви устройва!

Допълнителна информация
Материали плат, вата
Размери 32 х 28 см.
Техника на изработка шиене
Стил смесен
Цвят микс от цветове
Форма кола

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Блогът на магазин Декора е мястото, където ще намерите актуална и полезна информация за продукти и продуктови решения, направени по професионален начин с вградено видео клипче на някои места.
 

http://decorra.eu/%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3

Ако искате да бъдем винаги с Вас, ако искате да бъдем приятели, да си общуваме в социалните мрежи, не се колебайте да ни последвате, защото:

- ние сме непрекъснато във Facebook пространството
 

- стараем се да имаме разнообразни постове
 

- организираме интересни Facebook игри с награди
 

- можете да си общувате с нас по всяко време
 

Facebook страницата на Decorra HandMade е мястото, където непрекъснато качваме нови видео клипове, снимки на продукти, новини, пускаме промоции и се стремим да ви обгрижваме с внимание. Благодарение на това, че сте харесали нашата Facebook страница и сте наши последователи, веднага ще получавате известие за новите ни активности и оферти. Наш ангажимент е да Ви бъдем от полза и да улесним решението Ви за покупка.

Заедно с нас във Facebook: https://www.facebook.com/decorra.eu/

За ваше удобсто създадохме видео канал с клипове и презентации.

Decorra HandMade YouTube канал е мястото, където непрекъснато качваме нови епизоди. Сменяме декори. Влизаме в роли с нови герои. Показваме ви нови продукти за деца, възрастни, декорация за празника и цялостни решения по индивидуален проект и задание.

Благодарение на видео презентирането Вие получавате реална представа за продуктите, както и полезни съвети за използване. Наш ангажимент е да Ви бъдем от полза и да улесним решението Ви за покупка.

Ето тук е мястото, където можете да ни гледате:
https://www.youtube.com/channel/UCjejEOU3KJhdIQjMMFcBO2Q?view_as=subscriber

  • Виждания: 1223
  • Модел: 1000-FF
  • Наличност: ИЗРАБОТВА СЕ ПО ЗАЯВКА!
  • 90.00 лв.

Опции

Етикети: Персонализирана тиха Книжка от плат КОЛА, книжка от плат, текстилна книжка от плат, тиха книжка кола, текстилна кола книжка, тиха книжка ръчна изработка, фина моторика, Мария Монтесори, книжка от плат ръчна изработка, ръчно изработени тихи книжки, детска тиха книжка за момче, тиха книжка за момче, тихи книжки ръчна изработка

Loading...
Loading...